reklama

Cześć Śnieżynki :-)
Wpadam się przywitać i zaraz zmykam bo muszę wszystko "pozamykać" zanim pójdę na zwolnienie.
Co do prezentów to i ja chciałam zamówić na Allegro, ale nie mam pomysłów co kupić...
Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki

Wpadam się przywitać i zaraz zmykam bo muszę wszystko "pozamykać" zanim pójdę na zwolnienie.
Co do prezentów to i ja chciałam zamówić na Allegro, ale nie mam pomysłów co kupić...

Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki

Julisia
Fanka BB :)

Chciałam się z przywitać - :-)halo halo!:-)
dzisiejsz noc była koszmarna nie mogłam usnąć, wczesnie wstałam i jeszcze co chwile wstawałam na sisiu
 no i teraz się czuję jakby czołg po mnie przejechał:-( 
idę na spacer z psiakiem pogoda niezła to może humorek tez się poprawi

miłego dzionka zyczę!

dzisiejsz noc była koszmarna nie mogłam usnąć, wczesnie wstałam i jeszcze co chwile wstawałam na sisiu
 no i teraz się czuję jakby czołg po mnie przejechał:-( idę na spacer z psiakiem pogoda niezła to może humorek tez się poprawi
 miłego dzionka zyczę!
Hello :-)

Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcz
 a do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie 
 zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.

Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowej
 Tylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku? 
 Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po 
50-tce?

Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcz
 a do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie 
 zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowej
 Tylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku? 
 Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po 50-tce?
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)

Nie przemęczaj się;-):-)Cześć Śnieżynki :-)
Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki![]()
A mnie qurwica trafia

uliczyłam się jak głupia i gdzieś się walnęłam i wszystko do d*py!!! Zasrana matematyka!

monikasia
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki:-)Ja juz od 7 na nogach - zalatwiamy wszystko co potrzebne z mieszkaniem - jeszcze decyzja nie przyszla:-(ale mysle, ze w tym tygodniu juz powinna byc i zobaczymy komu sie dostanie
Wczoraj rozmawialam do pozna z kumpela, ktora rodzila rok temu i powiem Wam, ze nic oprocz koszuli do porodu i na potem, kapci i szczoteczki do zebow nic nie musze brac - nawet podpasek
Dla dzidzi tez tylko na wyjscie:-)
Ucieszylam sie bo jak pomyslalam o tych torbach...

Milego dzionka;-)

Wczoraj rozmawialam do pozna z kumpela, ktora rodzila rok temu i powiem Wam, ze nic oprocz koszuli do porodu i na potem, kapci i szczoteczki do zebow nic nie musze brac - nawet podpasek
Dla dzidzi tez tylko na wyjscie:-)Ucieszylam sie bo jak pomyslalam o tych torbach...

Milego dzionka;-)
Dzień dobry Dziewczynki :-)

Pojawiam się po wyjazdowym weekendzie.
Ale sobie dzisiaj pospałam ;-) Wstałam dopiero o 10.30. Nie ma to jak własne wygodne łóżeczko
 Trzeba było odespać te dwie nieprzespane z powodu zbyt twardego materaca noce 

Jestem już po śniadanku :-)
Buszuję właśnie po allegro w poszukiwaniu piłek do gimnastyki - całkiem fajna sprawa :-)
Potem chwilka na przeczytanie Was od piątku ;-)

Miłego dnia

Pojawiam się po wyjazdowym weekendzie.
Ale sobie dzisiaj pospałam ;-) Wstałam dopiero o 10.30. Nie ma to jak własne wygodne łóżeczko
 Trzeba było odespać te dwie nieprzespane z powodu zbyt twardego materaca noce 
Jestem już po śniadanku :-)
Buszuję właśnie po allegro w poszukiwaniu piłek do gimnastyki - całkiem fajna sprawa :-)
Potem chwilka na przeczytanie Was od piątku ;-)
Miłego dnia

Witam Lutóweczki. 
Troszkę mnie nie było ale już uzupełniłam i oto jestem. Zauważyłam, że już wszystkie narzekamy na nieprzespane noce:-( U mnie ostatnio trochę lepiej bo te 4 - 5 godzin przesypiam bez wstawania i nawet zaczyna mi się to podobać bo zawsze byłam straszny śpiochem wstawałam nawet o 14
 a teraz budzę się najpóźniej o 8 i mam taki fajny dłuuuuugi dzień:-)
Fajną masz tę suczkę podróżniczkę:-) Ja mam taki sam problem tylko z kotem. Jak tylko na chwilę spuszczę go z oczu to od razu wybiega z mieszkania i tak się ganiamy po osiedlu
Hmm. Ja ostatnio teściowi zafundowałam karykaturę ładnie oprawioną i nawet kolorową. Podobno mu się podobała;-)
Współczuję ble nie cierpię matematyki

Troszkę mnie nie było ale już uzupełniłam i oto jestem. Zauważyłam, że już wszystkie narzekamy na nieprzespane noce:-( U mnie ostatnio trochę lepiej bo te 4 - 5 godzin przesypiam bez wstawania i nawet zaczyna mi się to podobać bo zawsze byłam straszny śpiochem wstawałam nawet o 14
 a teraz budzę się najpóźniej o 8 i mam taki fajny dłuuuuugi dzień:-)witam Was kochaneja juz po sniadanku
wczoraj znow moja suczka uciekla na noc :-/ ale o 6 wyszlam po nia bo nie moglam spac i byla
jej niby pies ale ja tak kooooocham
a jak wy sie dzis czujecie ? :-*
i 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty !!! :-)
Fajną masz tę suczkę podróżniczkę:-) Ja mam taki sam problem tylko z kotem. Jak tylko na chwilę spuszczę go z oczu to od razu wybiega z mieszkania i tak się ganiamy po osiedlu

Hello :-)
Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcza do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie
zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.
Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowejTylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku?
Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po
50-tce?
Hmm. Ja ostatnio teściowi zafundowałam karykaturę ładnie oprawioną i nawet kolorową. Podobno mu się podobała;-)
Nie przemęczaj się;-):-)
A mnie qurwica trafiauliczyłam się jak głupia i gdzieś się walnęłam i wszystko do d*py!!! Zasrana matematyka!
![]()
Współczuję ble nie cierpię matematyki

reklama

Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane jestem strasznie happy
 Mężuś mi właśnie napisał, że już są w drodze powrotnej do domku, czyli jutro o tej porze już powinniśmy być razem
 Ołłłł yeeeeeeeeeeeeeeeeee
Posprzątałam ładnie i nabiłam sobie siniaka przy okazji, ale to nic

Mężuś mi właśnie napisał, że już są w drodze powrotnej do domku, czyli jutro o tej porze już powinniśmy być razem
 Ołłłł yeeeeeeeeeeeeeeeeee
Posprzątałam ładnie i nabiłam sobie siniaka przy okazji, ale to nic