Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no i teraz się czuję jakby czołg po mnie przejechał:-(
a do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie
zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.
Tylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku?
Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po Nie przemęczaj się;-):-)Cześć Śnieżynki :-)
Wpadam się przywitać i zaraz zmykam bo muszę wszystko "pozamykać" zanim pójdę na zwolnienie.
Co do prezentów to i ja chciałam zamówić na Allegro, ale nie mam pomysłów co kupić...
Trzymam kciuki za wszystkie Lodóweczki![]()

uliczyłam się jak głupia i gdzieś się walnęłam i wszystko do d*py!!! Zasrana matematyka!

Dla dzidzi tez tylko na wyjscie:-)

Trzeba było odespać te dwie nieprzespane z powodu zbyt twardego materaca noce 

a teraz budzę się najpóźniej o 8 i mam taki fajny dłuuuuugi dzień:-)witam Was kochaneja juz po sniadanku
wczoraj znow moja suczka uciekla na noc :-/ ale o 6 wyszlam po nia bo nie moglam spac i byla
jej niby pies ale ja tak kooooocham
a jak wy sie dzis czujecie ? :-*
i 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty !!! :-)

Hello :-)
Ja dzisiaj wstalam raniutko i zaliczylam badania-mocz i morfologia. I zrobilma sobie dodatkowo we wlasnym zakresie badanie na poziom magnezu, bo ostatnio moja prawa lydka to jeden wielki nieznikajacy skurcza do tego lapia mnie skurcze w stopach, dloniach, a nawet w meisniach przy kregoslupie
zobaczymy co jutro bedzie na wynikach.
Ja tez czesc prezentow kupie na Allegro. MNapewno zamowie shishe dla tesciowejTylko nie mam zielonego pojecia co kupic tesciowi w tym roku?
Myslimy z mezem juz od tygodnia, bo ja chcialabym najpozniej w ciagu tygodnia kupic wszystkie prezenty, zeby potem sie nei meczyc w sklepach. Moze ktoras z Was ma pomysl co mozna kupic facetowi po
50-tce?
Nie przemęczaj się;-):-)
A mnie qurwica trafiauliczyłam się jak głupia i gdzieś się walnęłam i wszystko do d*py!!! Zasrana matematyka!
![]()