Witam wszystkich sennie i ziewająco, kolejna noc z bani. Nie śpię od wpół do drugiej To znaczy od tej godziny sobie coś tam drzemałam:-( Jadę chyba jeszcze dzisiaj kupić wanienkę i kosmetyki do pielęgnacji. Może trochę wcześnie, ale potem będa  jeszcze większe tłumy w sklepach, a ja robie sie coraz większa i będzie mi coraz ciężej:-( No i jak zostanę uziemiona w domu zupełnie to będę miała problem, bo nie chcę zeby ktoś mi to kupował, bo jeszcze nie będzie tak jak bym chciała i po co mam sie wkurzać.
 To znaczy od tej godziny sobie coś tam drzemałam:-( Jadę chyba jeszcze dzisiaj kupić wanienkę i kosmetyki do pielęgnacji. Może trochę wcześnie, ale potem będa  jeszcze większe tłumy w sklepach, a ja robie sie coraz większa i będzie mi coraz ciężej:-( No i jak zostanę uziemiona w domu zupełnie to będę miała problem, bo nie chcę zeby ktoś mi to kupował, bo jeszcze nie będzie tak jak bym chciała i po co mam sie wkurzać.

To znaczy od tej godziny sobie coś tam drzemałam:-( Jadę chyba jeszcze dzisiaj kupić wanienkę i kosmetyki do pielęgnacji. Może trochę wcześnie, ale potem będa  jeszcze większe tłumy w sklepach, a ja robie sie coraz większa i będzie mi coraz ciężej:-( No i jak zostanę uziemiona w domu zupełnie to będę miała problem, bo nie chcę zeby ktoś mi to kupował, bo jeszcze nie będzie tak jak bym chciała i po co mam sie wkurzać.
 To znaczy od tej godziny sobie coś tam drzemałam:-( Jadę chyba jeszcze dzisiaj kupić wanienkę i kosmetyki do pielęgnacji. Może trochę wcześnie, ale potem będa  jeszcze większe tłumy w sklepach, a ja robie sie coraz większa i będzie mi coraz ciężej:-( No i jak zostanę uziemiona w domu zupełnie to będę miała problem, bo nie chcę zeby ktoś mi to kupował, bo jeszcze nie będzie tak jak bym chciała i po co mam sie wkurzać.Ten sprzedawca to gosiare. Wogóle wydaje mi się że miał dużo tych rzeczyCelira kupowałaś na allegro? Jeżeli tak to podaj nazwę sprzedawcy, bo nie mogę znaleźć takego żeby wszystko co wymieniłaś było.

więc idę leżakować
 więc idę leżakować  przyjemnego wieczorku CIUMAS
 przyjemnego wieczorku CIUMAS 

ale Mały przed moim spaniem troche fikał
 ale Mały przed moim spaniem troche fikał  

a w sobote musze oddac dwa rozdzialy i narzedzia badawcze do sprawdzenia. Tyle tylko, ze jutro moj mezus ma gosci bo jest Barborka, wiec nic nie napisze, bo rano musze cos przygotowac do zarcia, a potem chata pelna rodzinki. W sobote od rana jestem na uczelni, a w niedziele mam jzu seminarium z ta stara krowa :-
 a w sobote musze oddac dwa rozdzialy i narzedzia badawcze do sprawdzenia. Tyle tylko, ze jutro moj mezus ma gosci bo jest Barborka, wiec nic nie napisze, bo rano musze cos przygotowac do zarcia, a potem chata pelna rodzinki. W sobote od rana jestem na uczelni, a w niedziele mam jzu seminarium z ta stara krowa :- Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?
 Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?