Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkich sennie i ziewająco, kolejna noc z bani. Nie śpię od wpół do drugiej To znaczy od tej godziny sobie coś tam drzemałam:-( Jadę chyba jeszcze dzisiaj kupić wanienkę i kosmetyki do pielęgnacji. Może trochę wcześnie, ale potem będa jeszcze większe tłumy w sklepach, a ja robie sie coraz większa i będzie mi coraz ciężej:-( No i jak zostanę uziemiona w domu zupełnie to będę miała problem, bo nie chcę zeby ktoś mi to kupował, bo jeszcze nie będzie tak jak bym chciała i po co mam sie wkurzać.
cześc dziewczyny!!! u mnie też fatalna noc, najpierw nie mogłam zasnąć, a jak juz mi sie udało to złapał mnie straszny skurcz w łydce, matko jedyna co za ból!!!!! naszczęście mój małż mnie poratował, ale noga boli do tej pory... no i o 6 pobudka do pracy, straznie styrana jestem, ale do piatku coraz bliżej...
jutro lece zrobić badania i w piatek do lekarzamam nadzieję że mały się już obrócił bo do tej pory siedzial głowa do góry
ja też robiłam zakupy na allegro, robiłam zakupy u sprzedawcy Lukas037, też na dużo rzeczy i kupiłam wszystko co chciałam, warto poszukać a napewno znadzie się sprzedawca co ma dużo fajnych rzeczy
Czesc dziewczyny ja juz sie tam kiedys przedstawialam , ale czesto nie pisze Wiec tez jestem w gronie lutowek (termin na 8). Od tyg siedze juz w domku, wiec mam wiecej czasu na czytanie forum Moj gin kazal mi siedziec w domku poniewaz dzidzia jest bardzo nisko , wiec odpoczywam . Zaczelam robic sobie liste z wyprawka i zamierzam od dzisiaj juz cos kupować , boje sie aby maluszek nie byl szybszy . Pozdrawiam Was serdecznie ;-)
Witajcie :-) jesteśmy już w domku, na wizycie OK, z dziewczynkami wszystko dobrze, szyjka zamknięta i takie tam :-)więc się bardzo cieszę :-):-):-) kolejna wizyta za 2 tygodnie, lekarz mówi,że teraz to już trzeba częściej sprawdzać, no jak trzeba to trzeba a dziś nawet droga była ok ale i tak zmęczona jestem teraz więc idę leżakować przyjemnego wieczorku CIUMAS
halo halo zagląda tu jeszcze ktoś oprócz mnie???
no nic napisze i tak a co mi tam,,,,
Dzień dobry Lutóweczki mam za sobą ciężką noc, jakoś cały czas myśli w głowie, że nie dam rady, że poród, 2 dzieci,,, i tak wkółko humor narazie kiepski ale postaram się tu zaglądać,,,
pozdrawiam a Wam wesołego dzionka życzę
Witam Śnieżynki Mi wczoraj zebrało się na zakupy Plany miałam konkretne: kupić prezenty, jak najwięcej, żeby później było już z głowy... Niestety odwiedziłam dwa sklepy, przeszłam IKEA i ledwo doczłapałam się do Praktikera, a potem to już tylko marzyło mi się łóżeczko.... Wczoraj przyszła pościel, którą zamawiałam w piątek Fajna, i gatunkowo wydaje się być ok.
A teraz siedzę w pracy i liczę godziny do wyjścia 5 godzin i 10 minut
dzień dobry Śniezynki prawie w ogóle nie spałam dzisiaj mam ambitny plan zrobić sałatkę jarzynową i pouczyć się na zaliczenie:-(miłego dnia Wam życzę a teraz idę coś zjeść;-):-)
Hej piekne Mamuski ja wstalam zjadlam a teraz na BB siedze hihi ja cala noc spalam ale Mały przed moim spaniem troche fikał ale i tak Go mooooooocno kofusiam <3
Caly czas Was podczytuje, ale rzadko pisze, bo nie wiem nawet dobrze jak sie nazywam, jestem taka zajeta, zagoniona a wieczorem padam na pysk :-( Lekcji mam nadal cale mnostwo i juz coraz czesciej czuje, ze slabne i nie daje rady, ehhh... A jeszcze czeka mnie miesiac, bo obiecalam wszystkim lekacje co najmniej do konca pierwszego tygodnia stycznia
Ponadto tez walcze z praca mgr, aaaaa!!!!!!!! i juz kur*a nie mam na to sil i nerwow a w sobote musze oddac dwa rozdzialy i narzedzia badawcze do sprawdzenia. Tyle tylko, ze jutro moj mezus ma gosci bo jest Barborka, wiec nic nie napisze, bo rano musze cos przygotowac do zarcia, a potem chata pelna rodzinki. W sobote od rana jestem na uczelni, a w niedziele mam jzu seminarium z ta stara krowa :-no: Chyba bede to pisala po nocach, zeby dokonac wszystkich poprawek, ehhh... :-(
A! Zrobilam sobie jeszcze badania, tak cos mnie tknelo, no i nei wyglada to ciekawie W moczu cale mnostwo roznych bakteriii i nablonkow. A reszty i tak nie umiem odczytac bo sie na tym nei znam kompletnie Magnez na minimum, a to bylo po nafaszerowaniu sie mega iloscia magnezu przez dwa dni wiec nie za ciekawie. No i jak wczoraj nei wzielam magnezu to w nocy powykrecalo mi kompletnie miesine w lydce i przez godzine nie chialo puscic, a bol byl okropny :-( Dopiero jak wzielam leki to po godzinie puscilo :-( No i w krwi mam hemoglobine i hematokryt tez ponizen normy, neiwiele ale jednak. i teraz nie wiem co robic, bo mam wizyte dopiero za 3 tygodnie. A dostac sie do mojego lekarza graniczy z cudem, bo ma tyle pacjentek. Moze jutro pojde do lekarza ogolnego. Co o tym myslicie?