reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
agapa a brzusio sie stawia boli bardzo jak bym miala dostac miesiaczke ... i byc moze w pon do szpitala pojde :-( tak sie boje ... :-(

Trzymaj sie mocno, moze to jest tylko taki poczatek :tak:
Moja kolezanke juz tak w 8 miesiacu bralo, bole jak na miesiaczke ale siedziala w domu brala nospe i magnes. Wytrzymala urodzila duzego chlopaka w odpowiednim czasie :-)

Nie martw się, dasz radę, a nawet jeśli już to ostatecznie w tym tygodniu ciąży nie powinno być tak źle nawet jakbyś zaczęła rodzić, ale maluszek mógłby jeszcze zaczekać ze 2 tyg. Pogadaj z nim może posłucha:tak:. A ja trzymam kciuki za was.
U mnie skurcze są już od soboty co 30 min, ale tylko przez 2-3 godz. a potem ustają i znowu się pojawiają, ale jestem dobrej myśli:confused: więc weź ze mnie przykład. Razem będzie nam raźniej to znosić. Głowa do góry:sorry2:

cześć dziewczyny :))

przygotowuję sobie tak powoli torbę do szpitala i zastanawiam się, co wziąć dla maluszka na wyjście... i nie mam żadnego pomysłu... czy wystarczy bodziak, sweterek, spodenki dresowe, skarpetki, czapa i kombinezon ... już zapomniałam jak to jest takiego malucha ubierać... macie przygotowane coś na wyjście ze szpitala?

cześć dziewczyny :))

przygotowuję sobie tak powoli torbę do szpitala i zastanawiam się, co wziąć dla maluszka na wyjście... i nie mam żadnego pomysłu... czy wystarczy bodziak, sweterek, spodenki dresowe, skarpetki, czapa i kombinezon ... już zapomniałam jak to jest takiego malucha ubierać... macie przygotowane coś na wyjście ze szpitala?

No ja tez mam dylemat w co ubrac malenstwo na wyjscie ze szpitala, bo jak rodzilam corke to byl upalny wrzesien i nie bylo problemu. a teraz mam troche metlik w glowie, zeby nie zmarzl synek, ale tez zeby go nie przegrzac.

No właśnie, moje dzieci urodziły się późną wiosną i późnym latem, więc nie wiem, jak się ubiera noworodka zimą :(
Może ktoś podpowie coś na ten temat? :)

Ja też dwie córki rodziłam latem. Myślę że wezmę kaftanik, śpioszki lub pajacyk, sweterek, skarpetki i kombinezon, no chyba że mąż będzie ubierał to zamiast kaftanika body-ja przy zakładaniu body takiemu maluchowi za bardzo się denerwuję, bo jednak ciężko się wkłada,a maleństwo płacze. No oczywiście mam nadzieję żę mąż nagrzeje samochód wcześniej:tak:.
Dobra wy się trzymajcie, a ja zaraz idę się kąpać bo do znachora dziś idę. Pewnie się wkurzę na niego, ale to już tradycja. Pa!

reklama
Dziewczyny jestem na zdechnięciu!!!!!
amazing.png

Wczoraj wieczorem i w nocy bóle podbrzusza!!!!!! Czulam jak mały główką napieral…wzięlam nospę i przeszlo ….od rana znowu bóle na @ i ogólnie marne samopoczucie…..do tego jakiegos nerwa mam….wszytsko mnie dobija. Nie mam apetytu i latam do wc-a co 2 min….Główkę czuję miedzy nogami!!!!!
Ide sie chyba trochę polozę!!!!!

Czarodziejko leż jak najwięcej zaciśnij nózki i poczekaj jeszcze tydzień..
Widzę ze mamy taki sam termin , a przedwczoraj byłam na KTG juz wykryło skurcze z tym że bezbolesne i ginka powiedziała mi że ten tydzien jeszcze poleżeć a potem niech sie dzieje co chce. Trzymam kciuki za Ciebie kochana.

Do góry