reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Terminowo melduję się w dwupaku.. nie zanosi się dzisiaj na nic.. a więc lekarze mieli racje i pewnie dwa tyg przenoszę heheheh
pozdrawiam Was brzuchatki i uciekam posprzatac troszkę i do dziadkow na obiadek później
papapa

reklama
Witam w porze obiadowej.
Dziękuję wszystkim za pamięć i mocno trzymam kciuki za wszystkie przed porodem a tym które już urodziły gratuluję.
U mnie z pokarmem trochę lepiej, ale butelką muszę sobie pomagać od czasu do czasu.
I pamiętajcie że poród może być naprawdę miłym uczuciem.

Hey Dziewczynki.
My również nadal w dwupaku :( A ja już nie mam siły :( Ani siedzieć, ani leżeć... W sobotę miałam niezły dzień, rano z mężem troszkę poćwiczyliśmy,potem sobie pospałam, potem zrobiłam 4 sałatki na imienino-urodziny siostry, potem owa imprezka... a dziś od rana nic mi się nie chce :(, no może tylko URODZIĆ!!!

Wielkie gratulacje dla świeżo rozpakowanych, trzymam kciuki za rodzące i te które tak jak ja odliczają minuty do porodu :)

Dziewczynki witam was walentynkowo pozdrawiam te rozpakowanie i te nadal 2w1:-) Ja mam malo czasu pisac bo u mnie sa tez rodzice i nie chce siedziec przy kompie. Wiec w skrucie maly czuje sie dobrze , choc karmie go pol na pol bo mi smyk nie chce cyca zlapac tylko butle, a to ze w szpitalu nie mialam pokarmu i dostawl butle. Wiec teraz jade na dwie strony laktator w rece i odciagam :wściekła/y:jestem strasznie zla no ale coz , przez to tez nie mam zbyt duzo mleka. Jak narazie maly wciaga bebiko i moje mleko tak na zmane zobaczymy jak dlugo:eek:??

Witajcie i ja nadal 2w1..:zawstydzona/y:ale sie coraz gorzej czuję..
Celira mam podobnie jak Ty..
wczoraj wieczorfem wymiotowałam dzisiaj tak samo cały dzień śpię wymiotuję na kibelek..eh..:sorry:juz nie mam siły..
chciałabym miec to za sobą już..
mam nadzieje,że sie już na dniach rozpakuję..
3mam za Was również kciuki i pozdrawiam..
ja zmykam do wyrka...buziaki;-):-)

Dziewczynki witam was walentynkowo pozdrawiam te rozpakowanie i te nadal 2w1:-) Ja mam malo czasu pisac bo u mnie sa tez rodzice i nie chce siedziec przy kompie. Wiec w skrucie maly czuje sie dobrze , choc karmie go pol na pol bo mi smyk nie chce cyca zlapac tylko butle, a to ze w szpitalu nie mialam pokarmu i dostawl butle. Wiec teraz jade na dwie strony laktator w rece i odciagam :wściekła/y:jestem strasznie zla no ale coz , przez to tez nie mam zbyt duzo mleka. Jak narazie maly wciaga bebiko i moje mleko tak na zmane zobaczymy jak dlugo:eek:??

Kochana ja tez nie mialam pokarmu w szpitalu ze wzgledu na duza utrate krwi co przyczynilo sie do spadku zelaza i braku pokarmu ale nie dokarmiali go w szpitalu butla,co prawda przystawialam go do piersi co 15 min nawet w nocy bylo to meczace ale udalo sie mam duzo pokarmu i jestem szczesliwa bo moj trud i wysilek sie oplacily:-) bylam bardzo oslabiona po utarcie krwi ale nie dalam za wygrana i sie udalo:-)

Laski, nie marudzić mi tu ;-)
W końcu Walentynki dzisiaj mamy, a Wy w jakieś sołki wpadacie :-(
Nie martwcie się, i na nas przyjdzie czas, a nasze Maluszki już najlepiej wiedzą kiedy się urodzić, więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko uzbroić się w cierpliwość ;-)

Buziaki Kochane :-D

reklama
Czesc dziewczyny!
Melduje sie ze sie rozpakowalam 9 lutego, termin mialam na 10 lutego :)
maly ma 3680 i 60 cm :) jestesmy w domku od piatku.
P.s
ubranie w taka pogode na wypis ze szpitala
body dl.rekaw
pajacyk
skarpetki
niedrapki
kombinezon
gruby koc do fotelika
pielucha na twarz tetrowa
wychodzilam to tak mi go ubrali w pt 12.02.2010.

Do góry