kinia220v
Fanka BB :)
SOR?? co to ? misia bo ja nie wiem
Szpitalny Oddział Ratunkowy
Powinni tam zawsze pomoc to jest jak pogotowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak Karolinko hahaha.... łazienka juz test zdała teraz reszte trzeba przetestowac hahaha.....heheh nooo Pati to zacznij o siebie dbac... bo wiesz trzeba bedzie ochrzcicmieszkanie , łóżko... potem kanape
i reszrte mebli
hehehe
a na to trzeba siłynawrzucałam jej telefonicznie, ale jutro tam bede to osobiście zrobie awanti....... coprawda dzis zauwazylam ze jak nie pije kawy ze smietanka to dzisiaj jeszcze mu się ani razu nie ulało... wczoraj bez kawy też i było ok..... więc to pewnie wina białek w śmietance..... jade dziś po mleko sojowe.....
Karolinko WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA TWOJEJ MAMYdziewczyny....
dzisiaj moja mam ma urodziny a ja nie mam pomysłu coby jej sprezentowaac... moze Wy mi pomożecie??
Misia ma dobry pomysł.....Ja ostatnio dalam mamie karnet do spa.
Mozna je kupic chyba juz od 100. Znaczu u nas nie wiem jak w warszawie.
Twojej mamie taki relaks po tym wszystkim bardzo sie przyda
lubi teatr, kino..... ale chciałam właśnie może coś jak SPA ona nigdy nic dla siebie nie robi..... a tam by się zrelaksowałaide dzisiaj połaże i popytam... tylko że w wawie ceny są kosmiczne najtańszy karnet 300 zł
troche drogo......