monikasia
Fanka BB :)
Tygryniu widzisz ja taka do tylu jestem...
)Ale pewnie Kochana, jak tylko masz checi to ucz sie bo pozniej to i latwiej w zyciu.Ja w kazdym razie zycze Ci powodzenia w tym kierunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nela przespała od 20, do 6.30 z jedną pobudką na podanie smoka
Jestem wyspana 

WOW normalnie ;-)
Ale może spróbuj na siłę - jak wiesz, że chce cyckać, a wypluwa, to wkładaj na nowo. Ja tak Nelę nauczyłam jak była malutka (tylko, że ona ssała mój palec a nie cycka ;-)). Trochę czasu Ci to pewnie zajmie i nerwów zje, ale warto. Szczególnie że piszesz, że już rady nie dajesz i Cię piersi bolą... powodzenia :-)Haha zaczynają się podbojeDziewczyny moja Hania od tygodnia wstaje w nocy i godziny mijają nim zaśnie. Np. dzisiaj od 23.00- 3.00 . Kiedy ja kołysałam to darła się bo przecież nie daj Boże zasnie! Oj, juz mnie to wnerwia. Cały dzien trzeba funkcjonować a człowiek pada. W dzień pospała raz 30 min i drugi 1 godzinę. Człowiek ze stali?...
Staś juz lepiej się czuje.
Dziekuję za dobre słowa marga, anyolki
Monikasia dziekuję również. Te nasze chłopaki to przyprawiaja czasem o zawrót głowy. Rany w boju są świetne do pochwalenia się, im więcej tym lepiej
My przezywamy obecnie stan pierwszego zakochania młodego. Pierwsza dziewczyna poszła w kąt po 1,5 tgodnia. Stwierdziła, że ministranci są głupi. Mój jest takowym i sie obruszył. Teraz jest córka trenera jazdy konnej. Taka synowa mi pasuje:-). Też uwielbiam konie...;-)
Dobrej nocy dzieciomi Wam.
Moja córka jest w Ikl podstawówki i podobno dwóch się za nią ugania. Nawet pierścionek któryś dla niej ma i myśli jak to zrobić żeby ją pocałować

Moja jeszcze nie stoi, ale ja jej nie ćwiczę. ortopeda pow. żeby pozwolić dziecku do wszystkiego samodzielnie dojść.Dziewczyny jeszcz jedno, czy Wasze pociechy stoja juz w lozeczku i czy same wstaja? moj jak narazie probuje sie podciagac , ale cos mu to oprnie idzie.... codziennie cwiczymy![]()
Dzien dobry kochane
Wczoraj mnie nie bylo ale wszystko nadrobilam:-)
Madzia trzymam kciuki, i modle sie za twojego Bartusia zeby to byla jego ostatnia operacjaBedzie dobrze, trzymaj sie kochana:-)
Sciaskam wszystkie chore dzieciaczki, wracajcie do zdrowia szybciutko
I spoznione zyczonka dla wczorajszych osmiomiesieczniakow, buziole dla was kochane szkraby:*:-)
Nie pamietam co mialam komu odpisac, przepraszam
U nas ok, mlody dostaje szalu jak widzi laptoka, wiec musze sie ukrywac jak pisze bo zaraz probuje mi go zabrac. a jak mu nie daje to jest wielki placz
Co do fotelika to my zamierzamy kupic Young Sport - 9-36 kg Recaro Young Sport
Co o nim myslicie?
A i jeszcze jedno wlasnie przymierzam sie do zakupu spiworka do wozka i sama nie wiem, ktore sa najlepsze, te z owcza welna w srodku, czy z polarem czy puchowe. ?Normalnie zglupialamJak macie jakies doswiadczenia ze spiworkami to prosze o porade
Cos mialam jeszcze napisac, ale zapomnialam![]()
Milego dnia :-)
Nie wiem jak mam Majkę nauczyć usypiania w nocy bez cyca. Jednej nocy to chyba ze 20 razy do niej wstawałam 
Nie jest głodna bo sporo potrafi zjeść wieczorem jak na nią, ale jak się obudzi to musi być cycek i często wcale nie pije z niego mleczka tylko poprostu trzyma go sobie w buzi i mamle. Ale jak jej nie dam to nie zaśnie i będzie wrzeszczała aż pobudzi moje starsze dzieci a one przecież rano do szkoły wstają.
hmmmm