reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

eh, my niby mieszkamy w starym budownictwie to teoretycznie powinno byc tez troche chlodniej, ale jak tak sobie siedze to czuje jzu ten ukrop nawet tu :-( ale na dworze jeszt rzeczywiscie duzo gorzej.
najlepiej jest teraz u nas w piwnicy ;-):-D

reklama
U nas tez upaaaaly...
A od wczoraj jestem zakochana i totalnie zauroczona...po prostu od pierwszego wejrzenia! Titek jest bosssski jednym slowem! Jesli gdzies juz jest jakis jego fanclub to chetnie sie dopisze do listy! Fantastyczny chlopak! A ten jego usmiech...kurcze!

U nas w pracy jak temperatura wewnatrz przekroczyla 30 stopni udalismy sie w kierunku domow i z domow pracujemy .. (tak to sie nazywa) jedyny plus upalow :)

Felqua - nie przesadzaj proszę.!!!!!! a mi się Jasiek bardzo spodobał, że taki samodzielny, gada dużo. no i że się mnie nie bał - chyba ;-)no i ten pies u Ciebie - Piotrek jest w nim zakochany.
a i gdyby sięfrancowaty pociąg nie spóźnil, to poznalibyśmy meżą Felqui.

tereska: to ja wam tych upalow nie zazdroszcze :no:

eh, dziewczyny moze na drugi rok uda nam sie to spotkanko jednak zrobic, bo ja tez chetnie poznalabym Tita, Jasia, bartusia, Lola i wszytkie inne dzieciaczki :tak: bo ciekawa jestem strasznie jak "na zywo" wygladacie :tak::-)

reklama
Magda - po drodze do Szczecina zachacz o Częstochowe to Kubas poszaleje z Bartusiem ( wiem, że to troche nie podrodze ale zawsze można troche zboczyć z trasy nie ....??? ;-)

a my w domku też mamy milusi chłodek 22-23 stopnie - jedyny plus mieszkania w tej starej kamienicy

Do góry