Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Azik - no pewnie przyjedź. masz do wybory ośrodek albo stodołę :-):-):-)
Koga - my jeździmy nad morze przez Poznań i w październiku na turnus też pojedziemy. a psów z kulawymi nogami nie macie - macie tak dobrych hycli??????? podeślij ich do mnie na osiedle
troszke znam poznan faktycznie ladny jest a jak jest tak prosto to ja nie lubie juz wole troche pagorkow i gorek bo jak tak calkiem prosto to mona zajoba dostac ze wszystko widac jak na dloni
ale kto wie moze i skorzystamy z zaparoszenia czasem warto wiedziec ze mozna na kogos liczyc w razie przezadu dadza wode dziecku;-) lub ewentulanie uzycza lazienki jak dziecko bedzie ufajdane
Ja w Poznaniu byłam raz i to miasto kojarzy mi sie głównie z dużą ilością rond(przynajmniej takie miałam wrazenie)
a i byłam nad Maltą - fajne miejsce
poza tym służbowo wyjeżdzałam do Kiekrza - to jest kawałek za Poznaniem, ładny ośrodek, jeziorko tuż tuż - oj wypoczęłabym sobie
W końcu udało nam się zarezerwowac coś z aneksem kuchennym i łazienką- w niedzielę wyruszamy na tydzień do Lubniewic :-) (koło Gorzowa Wlk),
Już się cieszę......
Tak więc Koga uważaj....;-)nie znasz dnia....;-);-);-)
Kobitki z Wrocka też są na celowniku....;-);-);-)