reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Azik - no pewnie przyjedź. masz do wybory ośrodek albo stodołę :-):-):-)

Koga - my jeździmy nad morze przez Poznań i w październiku na turnus też pojedziemy. a psów z kulawymi nogami nie macie - macie tak dobrych hycli??????? podeślij ich do mnie na osiedle :wściekła/y::wściekła/y:

viola, kaśka - no to zapraszam do Poznania na odpoczynek w drodze nad morze:happy2:

Poznań jest czysty, schludny, oszczędny - psy nie mogą mieć kuawych nóg, bo krzywizny i niedoskonałości nie pasują do wizerunku:-p

troszke znam poznan faktycznie ladny jest a jak jest tak prosto to ja nie lubie juz wole troche pagorkow i gorek bo jak tak calkiem prosto to mona zajoba dostac ze wszystko widac jak na dloni :)
ale kto wie moze i skorzystamy z zaparoszenia czasem warto wiedziec ze mozna na kogos liczyc w razie przezadu dadza wode dziecku;-) lub ewentulanie uzycza lazienki jak dziecko bedzie ufajdane

Ja w Poznaniu byłam raz i to miasto kojarzy mi sie głównie z dużą ilością rond:-D(przynajmniej takie miałam wrazenie)
a i byłam nad Maltą - fajne miejsce
poza tym służbowo wyjeżdzałam do Kiekrza - to jest kawałek za Poznaniem, ładny ośrodek, jeziorko tuż tuż - oj wypoczęłabym sobie:tak:

W końcu udało nam się zarezerwowac coś z aneksem kuchennym i łazienką- w niedzielę wyruszamy na tydzień do Lubniewic :-) (koło Gorzowa Wlk),
Już się cieszę......
Tak więc Koga uważaj....;-):-D:-p:rofl2:nie znasz dnia....;-);-);-)
Kobitki z Wrocka też są na celowniku....;-):happy2:;-):-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry