reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiolcia: no pewnie ze trzeba sie spiknac jakos, chlopaki sie pobawia. my sobie pogadamy :tak:

koga:w poznaniu mam rodzinke, dokladnie w plewiskach ;-)

kasia: ja mieszkam "w poblizu" wrocka- jakies 60 km :-)

Mokkate- Lubniewice sa piekne..byłam i polecam...jest stadnina koni piekny stary zamek poniemiecki i ogolnie jest slicznie :tak::tak::tak::tak:

Miło mi to czytać....:-) Co prawda byłam tam kiedyś (100 lat temu, bo ja wiekowa jak wiecie;-)) jako opiekunka na koloniach, ale nie pamiętam samego miasteczka (że o zamku nie wspomnę..)
Tylko wiem,ze jeziorko fajne...:happy2:

mokatka: ale to tez jakies wspomnienie :-)

ja z pieknych miejsc moge polecic Łagów Zielonogorski. sa tam dwa polaczone jeziorka, przez ktore mozna sobie kajakiem przeplynac, mnostwo osrodkow i pol namiotowych. :tak: bylismy tam raz, ale co roku kombinujemy zeby sie znow tam wybrac, ale albo ciaza, albo bartosz za maly. teraz chyba przeszkoda bedzie brak urlopu :angry:

Lubniewice są super! byliśmy tam dwa lata temu na majówce ze znajomymi - rzeczywiście urokliwe miejsce
rekalmuje sie jako "perła lubuskiego"

wypożyczyliśmy rowery i udaliśmy sie na wycieczkę przez las - pan mówi, że trasa dwugodzinna - zajęła nam prawie cały dzień, przez piaszczyste słoneczne pagórki, bez wody i po niezłej imprezie dnia poprzedniego, pot lał się litrami - do teraz to wspominamy, desperaci pili wodę ze strumienia;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry