reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no ładnie! śmichy hichy a tu człowiekowi naprawdę ciężko ;-)

mogę się założyć, że większość dzieci z BB, jak by im w zasięgu małych ruchliwych łapek udostępnić rekwizyty budowlane, to by sobie coś tam zabetonowała:-):tak::-D;-)

reklama
kochana ja mam remnont w domku apitlany to wiem co znaczy miec takie male ruchliwe raczki ktore uwielbiaja gips cement szpachlowki troche wody
ja tak zartowalam :-D:-D:-D

Koga my tez mamy dziecko uielbiajace prace w betonie :) Maja jest fanką betoniarki. Jak tylko pojawia się na budowie wysiada z samochodu i woła beton beton i leci szukać najbliższej mielącej betoniary :) w niedzielę była rozczarowana, bo sprzęt cięzki nie był w użyciu i chodzac od budowy do budowy rokładała bezradnie ręce twierdzając "beton ma". Mieliśmy z niej sporą polewkę.

Kasianka dasz radę. Ja u nas jestem zaopatrzeniowcem i głownym odbiorcą usług ... Mąż na szczęście zna się na budowaniu chociaż trochę ale ma zawsze duuuużo czasu na wszystko tylko nie na wybranie ekipy lub materialu na budowe.

Ależ miałam zaległosci w czytaniu. Udało mi się dobrnąć do końca.
Z tego wszystkiego zapomniałam, co komu odpisać ;-)

Zazdroszczę wyjazdów wakacyjnych. My narazie gotujemy się w mieszkanku. Wychodzimy tylko wieczorem, inaczej się nie da - same wiecie.

Tak czyta i czytam i trochę żałuję, że nie jestem we Wrocławiu. Przynajmniej miałabym szanse na jakieś odwiedziny, a tak...

Wyniki TSH wyszły OK. W czwartek wizyta u endokrynologa z wynikami USG i TSH. Dowiem się, czy będę miała biopsję. Mam nadzieję, że jeśli tak, to że przynajmniej nie będzie takich upałów i uda się wyjaśnić, co mnie pobolewa w szczęce.
Do tego mam zaległą wizytę u laryngologa (wieloletni problem z uchem), ale dopóki coś tam szwankuje w zębach, to nie mam, co do niego się wybierać. Ojejejku, jejku.....

no ładnie! śmichy hichy a tu człowiekowi naprawdę ciężko ;-)

mogę się założyć, że większość dzieci z BB, jak by im w zasięgu małych ruchliwych łapek udostępnić rekwizyty budowlane, to by sobie coś tam zabetonowała:-):tak::-D;-)

koga ja sie melduje pierwsza ..........mój Patryk zaraz w pierwszy dzień by sie zamienił w posąg cementowo ...piaskowo ......itd ...........oj nawet nie chce sobie tego wyobrazić:-p:-D;-)

Ja sie melduje z Jaskiem zaraz za Tereska-moje dziecie to takze fan wszelkich cementow, gipsow, zapraw, piaskow- kontaktow z wyzej wymienionymi bylo tyle ze ciezko mi zliczyc- my tez jestesmy w trakcie remontu-niestety...
Od ponad tygodnia nie moglam albo zalogowac sie na bb albo wyslac odpowiedzi-mam nadzieje ze w koncu uda mi sie cos napisac bo juz mnie nosi ze moge tylko czytac a nie pisac.

no w koncu udalo sie!!!! Juuupii!
Ja tv przestalam ogladac przedwczoraj-strasznie przytlaczaja mnie takie wypadki-potem chodze pochlipujaca- az moj Jasiek sie niepokoi i tez wpada w zly nastroj.

reklama
Dziewczyny dzis na swiat przyszla Olivka mojejmamy siostra urodzila bardzo bliska mi ciocia mieszkla z nami wychowywala nas dla mnie jak siostra!:-)
jak zaczely sie bole zadzwonili do mnie i jak urodzila tez Olivka wazy 3400:happy2:
mierzy nie wiem ile bo z dumnym tatusiem rozmawialam:tak:
mi to az lezki pociekly i szkoda ze nie moge jej teraz zobaczyc:sorry2:ale moze wkrotce:rofl2::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry