Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
właśnie wróciłam ze szpitala, bo skręciłam sobie kostkę na wf i naderwałam ścięgnatak więc przez najbliższy czas jestem trochę unieruchomiona i piątkowa wizyta w kierunku badania domniemanego autyzmu jaguni musi zostać przeniesiona:-(

a do tego chyba cos nie tak w tej stopie z krazeniem
:-(aj kochane dziewczynki brzuchatki-kinga i iwosz jak wasze maluszki?
.
kobiety, do gina marsz!!! ;-)
nie ma co przeciągać. A taka kontrola zawsze jest potrzebna, tym bardziej, że tyle nie byłeście.
Jutro wybieram się z Miłkiem do laryngologa, bo mamy podejrzenie przerostu trzeciego migdałka i jak coś to się ciebie podpytam o kilka rzeczy.
nie mam w niej pelnych ba nawet chyba polowicznych ruchow 

Mój maluch kopie jak zwariowany, po Świętach brzuch mi rośnie z dnia na dzień, aż boję się co to będzie pod koniec maja.
Czuję sie dużo lepiej niż w ciąży z Karolą.
Maga no to ostro działałaś na tym wf-ie;-) a wsadzili Ci tę nogę w gips?? mnie ostatnio nie było tu więc o problemach z Twoją Córcią nie czytałam:-( pozdrowienia dla WAs
Catherinka jak czytam o tych choróbskach to mnie ciarki przechodzą, chyba się jeszcze trochę pomęczymy chodząc na zmiany...bo też już zaczynałam myśleć o żłobku..chociaż jak nie teraz to w przedszkolu pewnie odchoruje swoje (giga znaczy...)
właśnie wróciłam ze szpitala, bo skręciłam sobie kostkę na wf i naderwałam ścięgnatak więc przez najbliższy czas jestem trochę unieruchomiona i piątkowa wizyta w kierunku badania domniemanego autyzmu jaguni musi zostać przeniesiona:-(