A
azik
Gość
jakoś "przeżyje" te 4 dni
a tak na marginesie ..nie będziesz się na forum udzielać ..skoro mówisz ze Cię nie będzie;-)![]()
widzisz ja tu za każdym razem wchodzę dla przyjemności, ale kiedy traci sie przyjemność...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakoś "przeżyje" te 4 dni
a tak na marginesie ..nie będziesz się na forum udzielać ..skoro mówisz ze Cię nie będzie;-)![]()

.. to jest moje spojrzenie ..to jak ja to widze ..jak ja odczuwam Twoje emocje z postów ich ton ..nie ma tu nic z oceniania ..tylko subietywne odczucia ....nie oceniam Cię i nie krytykuje ......bo nie mam takiego prawa ani zamiaru ( i prosze abys miała to na względzie

) 

stwierdzenie faktu ..

pozdro raz jeszczeJa was tu chyba muszę poprosić ze względu na kogę: nie piszcie tyle, bo ona potem musi to w pracy czytać i nie wyrabia się z robotą![]()

, może wiele spraw odbieram zbyt (jakby to napisać...
) "prosto" i mierze swoją miarą (chyba jak każda z nas). Nie dopatruje się tego, że ktoś między wierszami napisał to, czego nie napisał i chyba też tego oczekuję od otoczenia.