• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hmmm, a ja zamiast spać to siedzę w necie:cool:
ale jutro urlop:cool2:
czekam do godziny 00.00 bo mężuś ma urodzinki i chce mu złożyc życzonka.....a on juz smacznie śpi...o 3 rano pobudka bo rusza na ryby:shocked2:

dobranoc wszystkim - jestem totalne zombie - przedwczoraj zarwałam nockę do 5, wczoraj do 4 a dziś - jak widać! co za robota!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jutro siup nad morze na 4 dni - tyle że pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Koga - ależ Ty się przepracowujesz .....trzymaj się Kochana ...

Lolcia - najlepsze życzenia dla Twojego slubnego

Ja wczoraj do 1 prasowalam .wrrrrrrrrrr nieznosze tego rozbić ...a dzisiaj zaspałam do roboty...ech

Koga - mój ślubny ..jak wraca z pracy po nocy zajmuje się Antosiem ...popołudniu jest totalnie "wyprany" oczywiście to się zdarza sporadycznie .....odsypia to potem caly jeden dzień ..radzic sobie jakoś trzeba ...to jest jego suwerenny wybór ze tak robi ...ale jak stwierdził nie chce byc od kogos zalezny ...(czyt. od teściowej) :-p:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry