reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
Mokkate ależ Ty tajemnicza jesteś:happy:Pojawiasz sie i znikasz:ninja2:Napisz coś więcej. Jak Twoje dziewczyny?

dziewczyny, zdradzę Wam się:-p kupiłam sobie książkę z testami i książkę z kodeksem drogowym i chcę iść na prawo jazdy...
już mam w domu aplikację, musze ją tylko wysłać

szczerze mówiąc chyba głupia jestem, bo strasznie trudne te testy mi się wydają i wszystkie odp są dla mnie dobre :zawstydzona/y: to prawko to rozkręcę chyba za pół roku w tym tempie... :cool2:

Osinka brawo, pierwszy krok do przodu już zrobiłaś, a z Twoim zapałem to za miesiąc pewnie powiesz nam, że juz masz prawko:-D

reklama
w sumie nie muszę wyjeździć, ale chcę... mam 3 opcje, mogę :
[FONT=verdana, sans serif] - wykupić lekcje u instruktora
- nauczyć sie jeździć na aucie znajomego (który ma prawo jazdy ponad 3 lata i wiek ponad 21 lat) - wtedy musi on zmienić ubezpieczenie by znajdowało sie na nim również twoje nazwisko
- kupić samochód, ubezpieczyć go na siebie i uczyć sie jeździć ze znajomym mającym prawo jazdy ponad 3 lata i wiek 21 lat

musimy rozpatrzyć co najbardziej się opłaca... instruktor będzie mnie uczył, a z Krzyskiem kłóciłabym się cały czas;-):-p no i nie mielibyśmy co zrobić z Agatką, a nie chciałabym uczyć się jeździć z dzieckiem (nie ma takiej opcji)
[/FONT]

Do góry