reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
osinka tylko musisz wrocic do Pl i zrobic prawko za unijne pieniązki wtedy yulko placisz za egzamin 220z ł no chyba ze chcesz wydac za kurs ok 4500 złja trzymam kciuki za B jak i za D :)

osinka tylko musisz wrocic do Pl i zrobic prawko za unijne pieniązki wtedy yulko placisz za egzamin 220z ł no chyba ze chcesz wydac za kurs ok 4500 złja trzymam kciuki za B jak i za D :)

a cos Ty!!! nie wracam
jak mnie zatrudnią w firmie autobusowej, podpiszę "cyrograf", że przez 3 lata się nie zwolnię, to mi za free zrobią prawo jazdy na autobusy :cool2:
to tylko mrzonki, jeszcze nie mam B....:rofl2::rolleyes2:

kochane moje bedzie chyba drugi chlopczyk ;-)

bylam dzis na usg, ale nei widziala "calego" sprzeciku wiec mam pewne podejrzenie ze to nie jest takei calkiem pewne ;-) wiec zobaczymy nastepnym raezm :-p

poza tym wazy juz pol kilo i bryka jak szalony/a :-)

super ale poczekajmy jeszcze troche moze cos sie zmieni i nie bedziesz jedynna kobitka w swoim domku :)Osinka no dobra nie wracaj , ale ja weim ze B to pestak bedzie dla Ciebie buziolki dla wszystkich

no ja wlasnie mam przeczucie na dziewczynke ;-)

ale zobaczymy, moze faktycznie sie okaze ze gin sie pomylila i tylko pepowine podejrzala miedzy nozkami :-p

reklama
Magda - gratuluje jeszcze raz - ja byłam na bank pewna, ze u mnie będzie drugi synuś a będzie córcia wiec moja intuicja zawiodła ale trzymam kciuki ,ze twoja sie sprawdzi

Do góry