reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Dzieki za gratulacje, na prawde bardzo sie ciesze, ze bede miala chrzesniaka:-)
Tez mysle ze trzeba kupic cos pamiatkowego z okazji chrztu, czy komunii, bo pieniadze sie zbyt szybko rozchodza. Obraz z aniolem strozem na przyklad, ale pomyslalam o takich rysowanych portretach. Wlasciwie nie robi sie tego bez jakiejs okazji, a to by byla mila pamiatka. Tylko musialabym zaczac dzialac, bo nie wiem gdzie jakiegos portrecisty szukac. Pytia, Felqua nie znacie kogos takiego na naszym terenie?

Hmmm w sumie artystow jest sporo na naszym terenie-najlepeij popytac w domu kultury lub muzeum-w Ustroniu tworcy maja swoja wlasna grupe Brzimy wiec w Cieszynie tez pewnie jest jakas grupa ich jednoczaca. Ale pomysl swietny!

Trochę mnie nie było. Stęskniłam się za Wami. Teraz zapowiadają upały, to więcej będziemy z Ł. w domku - i może więcej nas będzie TU. :tak:

ależ tu ciszaaaa .........................................
piękna pogoda to się pewnie kobitki plażujecie i zdobywacie piękne odcienie brązu

ja się rozpływam i taka pogoda wcale nie jest mi na rękę - jak juz lekarz pozwolił mi sie ruszac to teraz ja nie mam po prostu siły przez te temp

Aqua- ...oj gorąco okropnie ...współczuje Ci Kochana ...ale pomysl że juz niedługo :tak:..a ja jeszcze troszku do tego urlopu mam teraz remont jest w trakcie ...

karolkaz - remont w taki upał to tez średnia przyjemność ale jak sie ma perspektywę urlopu w niedługim czasie to można działać

marlenka - dla mnie ten wiaterek od morza byłby zbawieniem - bo jakoś wiatrak w pokoju mało skuteczny

a jak sie czujecie moje marcowe dwupaki w te piękne, upalne letnie dni ?

ja wczoraj miałam fatalny wieczór - do tej pory mnie trzęsie:wściekła/y:

zaczęło się od telefonu do telefonii komórkowej na "o' - zadzwoniłam żeby potwierdzić rozwiązanie umowy a pani mi mówi ze rozwiązanie nie wpłynęło i ze muszę to do jutra załatwić w salonie bo inaczej mi umowę przedłużą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no wiec musiałam sie ruszyc

w salonie pani bardzo niesympatyczna - ja juz byłam nabuzowana :wściekła/y:

a tu nagle moj syn zaczyna mi uciekać w tłum ludzi w Tesco - wołam go a on nic tylko zaiwania co sił w nogach wiec ja za nim - ledwo go dogoniłam a on histeria i walanka po podłodze :szok::szok::szok:

nigdy mi nie robił takich akcji - tak podnies go nie moge, gadka nie pomaga

wrzeszczy i sie szarpie i nagle podciał mi nogi i gwizdnełam na ziemie - dobrze ze jakos obruciłaam sie na bok i nie uderzyłam centralnie brzuchem :angry:ten dalej sie drze, ja juz nie wiem co robic szlak mnie trafia , boje sie czy cos sie nie stało, nie moge sie podniesc z tej cholernej ziemi a tu qurcze mać jakas baba stoi mi nad głowa i komentuje - oj matka matka nie mozesz sobie dac rady z 1 dzieckiem a co dopiero z 2 - myslałam, ze tej babie przywale - gdyby nie nadleciał maz to chyba by dostała opr albo cos mocniejszego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:stare pudło pomogło by mi sie podniesc a nie pie....y głupoty

a to co zrobił moj syn to efekt braku konsekfencji i fakt ze kazdy mu na wzystko pozwalla tylko zeby był spokój, nie wiem jak ja go teraz do normy przywróce :sorry2:bedzie ciezko :baffled:

reklama
Aqua- o boze co za babsko-niektorzy ludzie sa tak durni za az slow brakuje!!! Pomoc to baaardzo trudno ale zeby skomentowac to wszyscy sie garna-ja bym jej chyba przywalila i to tak porzadnie! Dobrze ze nic sie Wam nie stalo po upadku!

Do góry