reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
alez jestescie kochane, dzieki za takie mile przyjecie po tylu miesiacach:-)
jutro z ranca znajde troche czasu to napisze w kilku slowach co u nas:-)

Tez za Wami tesknilam bardzo mocno:tak:

no cześć !!

A mnie pamiętacie (nas)?
Przede wszystkim najlepsze życzenia dla nowych mamuś tych rozdwojonych i tych jeszcze nie !!!!

Kurcze jakoś czasu przy 2 dzieci mam mniej i budowa i już powrót do pracy na pełnych obrotachh więc czasu też jakoś mniej (ciekawe dlaczeg). Kamil rośnie jak na drożdżach pyskuje gizd jeden i jest na etapie : A to co jest?, A to jaki ma kolor? Szału można nieraz dostać bo tak godzinami porafi. :tak:A poza tym nadaje się już do przedszkola, mam nadzieję ze go w przyszłym roku przyjmą bo u nas bida z miejscami - brak około 200 dzieci w tym roku w mojej malutkiej bo 15 tys mieścinie nie przyjęto do przedszkoli z braku miejsc. A wysyp był w 2006 :-) I aż się boje co będzie. A młodsza latorośl zdrowa, zadowolona z życia podziwia świat samemu siadając i domagając sie kontaktu z bratem non stop. Świata poza Kamilem nie widzi :-)

Całuje na razie
Aga

jak ten czas leci Miłos Agi ma juz pol roku, Kingi Martynka dobiega 4 miesiaca nie wspominajac mamyoli ktorej Kamilka juz po roczku , czas leci a my stoimy w miejscu :)

Witam Was dziewczynki nam ciągle brakuje czasu na regularne odwiedzanie Was dziś mam wolne bo zapisałam Emi do złobka po dlugich oczekiwaniach na liście rezerwowcy hwreszcie sie dostala 2 dni była po godzince i dzis poszla od rana do 12 troszke sie stresuje jak sobie tam radzi mam nadzieje ze bedzie ok jak po nia przyjde :)poza tym u nas bez zmian ja nadal na stazu i jakos leci. pozdrawiamy serdecznie

Witajcie,
zaczne od Karola, mlody chodzi do przedszkola juz od kwietnia, z miesieczna przerwa w sierpniu (zamykaja przedszlone na jeden m-ac wakacji). Maly zadowolony, wiadomo byly poczatki z placzem ale tylko z rana, pozniej juz bylo OK, w czasie wakacji co chwile mowil ze chce do swojego kochanego przedszkola:) I juz pierwszego wrzesnia oznajmil mi ze KOCHA EMILKE BARDZO MOCNO, nie kazal sobie czekac z ta pierwsza miloscia:) Poznalam Emilke i jej mame, powiem szczerze malutka nadaje sie na synowa:)
W przedszkolu jest od 8.30 do 15tej, i nie mam problemy z jedzeniem spaniem w przedszkolu, generalnie ciesze sie ze sie zaklimatyzowal tak szybko. Karol juz jest bardzo samodzielny, w sumie to mnie rozpieszcza czasem bo wszystko chce robic sam. A co u mnie hmm, to napisze jednym zdaniem: moje malzenstwo wisi na wlosku, przez co tez nie mialam ochoty na nic, poczatkiem sie stresowalam a teraz to juz mi nie zalezy. Powoli zbieram sie w sobie i staram sie zyc wlasnym zyciem, i zyciem Karolka, reszta jest mniej wazna, musze na nowo zebrac sie w sobie i byc szczesliwa:)

kasiula, izka, agawa, sylwia WITAJCIE:-)
IZKA przytulam mocno, kurcze czy zaczęło sie źle dziać przez te wyjazdy P? Ja zawsze się cieszyłam kiedy Ty cała w skowronkach oznajmiałaś nam, że np. jedziesz po niego na lotnisko. Tym bardziej smutno mi czytać takie wieści:-(
Fajnie, że Lolo kocha przedszkole, no i że przezywa swoją pierwszą fascynację;-)

reklama
Do góry