• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kinguś!!! trzeba było mi powiedzieć!!! ;) mój Krzyś cały czas powtarzał, że wywiązał się w 100% z zamówienia ;) i sprawdziło się!!! ;D ;D
nasze Myszki będą kolezankami! ::)

Mam pytanie dotyczace poscieli dla dzidzi sa 2 rozmiary:120x90 i 135x100.ja mam ta druga ale lozeczko bede miala mniejsze i sie zastanawiam czy jej nie skrocic(wtedy wypelnienie kupie mniejsze) tylko czy te pare cm robi roznice??????????? ale wyszukuje sobie problemow ::)
Bo tak sie zastanawialam jak to bedzie wygladac jak lozeczko bedzie 120x60 a posciel 135x100 w sumie mozna zagiac

Nie wiem-doradzcie-moze wiedza cos juz obecne mamy

reklama
Dziewczyny, jak Wy duzo piszecie a jakie ja mam ogromne opoznienia w czytaniu... Ale jeszcze tylko 3 tygodnie i zmykam na zwolnienie juz do konca, tylko musze sobie stale lacze zalożyć. Na razie to w pracy nawet nie mam czasu przez kilka dni tutaj zerknać :(. W kazdym razie dzidzia rosnie i kopie coraz wiecej i mocniej. Taki Kochany ten maly Jaś.
Teraz tez juz pedze do domu. Troche wczesniej wyjde to moze nie utkne w warszawskich korkach a musze przeciez pokonac cale miasto. Z Okęcia do Marek :(.
Sylwia, ja mialam taka posciel z suwaczkami po bokach i Jacek sie nie odkrywal, spal pod nia do 3 lat. Teraz tez sie zastanawiam nad takim zakupem, ale jeszcze nie wiem jakie bedzie łóżeczko, wtedy mialam 120x 90.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry