reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
Azik, ja wlasnie o poplamieniu krwia pisalam...

Ale te dwie niebieskie ladne- chyba jedyne, ktore tam sie spodobaly:)

osinka - w szpitalu możesz być w [t-szertach] - po co wydawać kasę na koszule...
albo w piżamkach, rodzić też mozesz w podkoszulce...

tak żeby tobie było wygodnie i żebyć sie dobrze czuła...

ja do koszul sie przyzwyczaiłam ,prawie nie zdazyłąm pochodzić w piżamkach po Piotrusiu jak to znowu ciąża -

potem koszulki rozpinane przekaże koleżance...

Azik, jesli mozna rodzic w tszercie to potem sie jakos przebiera? tzn. od razu po porodzie? Bo jak w t szercie karmic dziecko?

ja szyłam kocyki z polarku - to znaczy pociełam i co niektóre obrąbiłąm ręcznie a co niektóre zostawiłąm tak jak wygladałąm (najtańsza wersja kocyków jaką znam, za 4 kocyki 0,8*0,8- takie do wózeczka zapłąciłam coś koło 25 zł łącznie 1,6 polaru z metra ciętego...

także wszystkie pościele Piotrka są uszyte...

osinka, chce koszule tylko do szpitla - więc pewnie ma swój sposób na karmienie bez koszuli z guziczkami...

ja na początku karmiłąm nago ;)
albo można podwinąc koszulkę do góry...

wtedy całe piersi miałam na wierzchu czułam maleństwo, zarzucałam sobie tylko coś na ramiona ;)

ja wolę koszule z guziczkami - ale naprawdę szybko brudze a miałąm tylko dwie i jedną z dzirami (która do karmienia sie nie nadaje) - a błąm w szpitalu 5 dni, to zanim mi wyprali  i wyszuszyli to trwało...

reklama
Do góry