reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Monia! też się do życzeń dołączam!

fionka, osinka i aniam - ja to baaaaaaaaaaardzo chciałabym urodzić wcześniej, tak chociaż w połowie marca, ale też słyszałam, że pierworódki zazwyczaj przenaszają ciążę, co potwierdziło się u mojej kuzynki, więc już na to nie liczę, żeby się potem nie frustrować ...

koga, ja tam mysle ze duza role gra tu psychiczne nastawienie- dlatego ja od poczatku marca bede myslec tylko i wylacznie o porodzie oraz wreszcie pojde na dobry spacer i zabiore sie za sprzatanie :) no i moze wreszcie do seksu wrocimy??? ;D bo na razie mielismy zakaz zeby porodu nie przyspieszyc. Ale w marcu moge przyspieszac :) Nawet chetnie :) Juz teraz nastawiam sie na poczatek marca i dlatego coraz szybciej biore sie za wyprawke :)

ja sobie wymyśliłam nie wiem czemu 26 marca i tego się trzymam ;D za wyprawkę też się wzięłam i poprasowałam dzisiaj upraną dzidziową pościel (boszzzz jaka ona słodka) :laugh:

azik jak remont? masz sufit? ;D

Co sie stalo? nie moge odpowiedziec w dziale wyprawka, bo pokazuje sie napis "nie masz pozwolenia na odpowiadanie w tym dziale". Nic nie rozumiem???

CO SIĘ DZIEJE!!!! NIE MOŻNA NA NIC ODPOWIRDZIEĆ!!! RATUNKU nawet nie ma opcji odpowiedz a wcześniej pojawiała się info że nie mam uprawnień do odpowiedzi

reklama
Do góry