reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Azik, cieszę się, że znowu jesteś z nami!!!

Mnie dziś napadł nadmiar energii i sprzątam od rana, co mi się ostatnio rzadko zdarzało. Mężuś wróci z pracy, to znowu się będzie denerwował, że nie odpoczywałam ;D

reklama
co za straszna noc dzisiaj
dobrze że chociaż rodzice przyjechali chociaż tteraz siedzę sama w domu bo mężuś z rodzicami pojechali kupić pierdołki których brakuje nam

Po tym dzisiejszym KTG martwię się, że nie zdążę z niczym.
I jestem wściekła, że w ogóle poszłam na to badanie.
Byłam zestresowana jak nie wiem co, a to też może dziłać źle...
Mam ochote jutro nie iść... :(

Przepraszam, że tak marudzę ale musiałam to z siebie wyrzucić.
Napisałam szczegółowo w wątku "Nasze USG"... a chyba powinnam zacząć nowy...

ja troszke odbiegne od watku: czy ktoras z was ma moze jakies materialy o polityce pro rodzinnej od 2000 roku?? cos co mozna bylby mmi przeslac na maila?? bo prace pisze wlasnie a z info. w necie nie jestem zadowolona za bardzo

azik biedaczku w takiej lodowce cie trzymali trzeba bylo grzejniczek sobie skombinowac,lo matko ::).dobrze ze juz w domciu

cholera chora jestem-katar,kaszel i w ogole wypompowana jestem.weszlam na chwilke zeby zaleglosci w czytaniu nie mioec ;)

co do becikowego to jeszcze tu poczytajcie http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/dodatek1_060127/dodatek1_a_1.html tutaj jest gdzie co i do kiedy trzeba zlozyc

reklama
Do góry