reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
oj ta karolinka co ona taka niecierpliwa przeciez jest jeszcze zimno i niech pomieszka sobie w ciepelku u mamusi,pozdrowionka dla KINGI

gorące pozdrowienia dla Kingi i dla Karolinki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

mam nadzieję, że jednak wypiszą je do domku i wróci do nas, bo jakoś smutno bez niej na BB

no dziewczny macie racje - wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. Szczególnie jak się człowiek naogląda przez miesiąc tego co przydaża sie innym i chcąc nie chcąc przeżywa razem z nimi. Jeszcze 2 miechhy a może i wcześniej bo na fenoterolu pojade do 37 tygodnia a potem to lubi wziąć w ciągu 2-3 dni

Jej- a ja moge przespac nie tylko cala noc ale i caly dzien...tylko kregoslup mi siada i bola mnie boki od lezenia- od dzisiaj spie z poduszka pod tylkiem. Boza jeszcze 2 egzaminy i koniec ostatniej sesji- kobiety w ciazy powinny dostawac 5 za samo pojawienie sie na egzaminie- ja jestem tak rozkojarzona ze nie moge sie skupic na nauce, caly czas mysle o dziecku, ubrankach, lozeczku....

reklama
Do góry