reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
No nieźlemokkate pisze:MamaBoo- mieszkam na Brynowie. Pytałam, bo pisałaś, że mąż tu gdzieś pracuje.
Ale mam teściów na Tysiącleciu (dolnym), więc nasi małzonkowie dorastali w tej samej dzielnicy ;D
magdalenaB
marcowa mama 06'
pytia: no wiesz twoj dzidizus widocznie bardzo dobrze sie u ciebie czuje
ale nerwowke troche macie?? a termin byl na kiedy wyznaczony?
mama boo: no to uwazaj na siebie bardzo, ja mam wizyte 20 tego (wtedy wg obliczen mojej kolezanki wg ruchow powinnam urodzic hehe ciekawe czy ma racje) bedzie to 36 tydz. wiec troche za wczesnie by bylo
ale nerwowke troche macie?? a termin byl na kiedy wyznaczony?
mama boo: no to uwazaj na siebie bardzo, ja mam wizyte 20 tego (wtedy wg obliczen mojej kolezanki wg ruchow powinnam urodzic hehe ciekawe czy ma racje) bedzie to 36 tydz. wiec troche za wczesnie by bylo
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u Kasi spokojnie, jest w dobrym szpitalu, co rusz robią jej KTG, bierze leki i czeka...
magdalenaB
marcowa mama 06'
no to czekamy razem z nia i dobrze ze na dobry szpital trafila, pewnie to tez ja uspokoilo, bo w sumie opieka jest najwazniejsza!
sylwia532
Fanka BB :)
mamo boo tobie to juz z gorki,tylko 18 dni,o rety jak fajnie,i super ze na swoim nikt nie bedzie wam sral nad uchem sami w trojeczke az zazdroszcze
iwosz wg rucow to niby chodzi o to ze do tygodnia w ktorym poczulas ruchy dodajesz 20tyg. i dzidzi sie rodzi np.jezeli poczulas ruchy w 17tyg. dodajesz 20 i rodzisz jakos w 37tyg.
ale na ile to prawda a na ile wymysl nie mam zielonego pojecia
iwosz wg rucow to niby chodzi o to ze do tygodnia w ktorym poczulas ruchy dodajesz 20tyg. i dzidzi sie rodzi np.jezeli poczulas ruchy w 17tyg. dodajesz 20 i rodzisz jakos w 37tyg.
ale na ile to prawda a na ile wymysl nie mam zielonego pojecia
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
magdalenaB pisze:no to czekamy razem z nia i dobrze ze na dobry szpital trafila, pewnie to tez ja uspokoilo, bo w sumie opieka jest najwazniejsza!
Kasia jest w miarę spokojna, sama mi mówiła, że lekarze i pielęgniarki sa ektra, czuć, że się pacjentem przejmują.
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Bacia,ale mnie zaskoczylas!!!Ja tez mieszkam w Nowym Dworze Maz.!A ty gdzie dokladnie mieszkasz,bo ja na Osiedlu Mlodych?bacia pisze:Mama Boo gratulacje.
Ja w dalszym ciągu nie wiem co tam moj brzuszek skrywa, i mimo iz lekarze myslą ze to dziewczynka (nie daja nawet 50%) to ja od samego poczatku mam przeczucie ze chłopczyk - zobaczymy wazne zeby zdrowe.
Co do kolorów to ja pochodze z woj lubelskiego i tam rozowy dla dziewczynek a niebieski dla chlopców, na sląsku w mysłowicach tez tak samo a teraz mieszkam w Nowym Dworze Maz i tu teściowa mi mówi ze jest odwrotnie.
A ja wam powiem ze mam gdzies te zapatrywanie na kolory bo i tak bede ubierala dzidzię w to co mi się bedzie podobalo nie zwracam na te pszesądy uwagi i niezależnie od płci chciałabym do chrztu ubrac dzidzię na biało lub w kolory pieknego delikatnego błękitu.