reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
just20sto - życzę Ci szybkiego, łatwego porodu!!! trzymam kciuki! daj szybko znać "po" :)

mokkate - mądra ta Twoja Dzidzia :) chociać teraz będzie Ci boleśnie wpychać kopytka pod żebra ;)

reklama
osinka pisze:
just20sto - życzę Ci szybkiego, łatwego porodu!!! trzymam kciuki! daj szybko znać "po" :)

mokkate - mądra ta Twoja Dzidzia :) chociać teraz będzie Ci boleśnie wpychać kopytka pod żebra  ;)

:D :D :D
Wole już to, niż wizję porodu pośladkowego.
Ale, że to mała akrobatka- to nie nastawiam się jeszcze, bo różnie może być... :)

poród posladkowy - koszmar! chyba zapłąciłabym każdą cenę w takim przypadku, by mi zrobili cc...
moja mama rodziła siostrę w ten sposób, nie dość że prawie sama się wykończyła, to i z siostrą było niewesoło :(

osinka pisze:
poród posladkowy - koszmar! chyba zapłąciłabym każdą cenę w takim przypadku, by mi zrobili cc...
moja mama rodziła siostrę w ten sposób, nie dość że prawie sama się wykończyła, to i z siostrą było niewesoło :(

Ja też za cc w razie czego... Inaczej sobie nie wyobrażam.
Jest podobno dłuższy, niz normalnie.
Darię urodziłam w 8 i pół godziny, więc teraz mam nadzieje na krócej....

mokkate! Nie możesz mówić na córkę akrobatka, bo jak się jeszcze raz obróci i znów będziesz sie stresowała?

dziewczyny, ja teraz tak poza-tematycznie ;)

ile kupic firanki na okno o szerokości 150cm? w moim bloku na dole otworzyli sklep z firankami, zjechałam tam wczoraj windą, są super firanki z dziecinnymi motywami po 8zł/metr

nie znam się na firankach, bo wszędzie mam żaluzje albo rolety, ale w pokoiku dziecinnym jakos zapragnęłam mieć kolorową firankę ;)

pewnie śpi, albo leży... Myślę, że dałaby znać, że jedzie rodzić :)

A tak wogóle, to chyba nasze Kasiula i Emilka powinny być już dzisiaj w domu... To chrzest bojowy przed nimi :)

reklama
Jus20to Trzymaj się i wracaj do nas juz z maleństwem.
.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry