reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karolek ma dzis 3 miesiace :) oj jak ten czas leci!

Jutro dzien Matuli wiec duzo zdrowka mamusie, i przedewszystkim cierpliwosc :) :) :)

osinka - polecam spiworek, warto, sa wersje na lato i zime wiec na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla Agatki ;)

reklama
Osinka, spokojnie kup większy. Agata przecież "tyje w oczach" ;D I napewno ją znajdziesz w śpiworku :laugh: , ja swoją znajdywałam zawsze, chociaż od porodu śpi w ytakim na 74cm (a miała 55cm)

Osinka: nie da rady. Peter ma większy u jak na razie górą jest śpiworek.

a mi się humor spipeprzył. miałam na allegro upatrzony komplet na chrzest i mi go przelicytowali.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a w sklepach nic ciekawego.

tyje, tyje ;) mój mąż mnie atakuje, że ją przekarmiam, bo z 2480g doszła już do 5300g (wczoraj ważona) :P
wczoraj i ja lekko się zawahałam, jak koleżanka mi powiedziała, że jej Gabrysia tyle ważyła na początku 4 miesiącu życia 8)

reklama
kaska jak gdzies u ciebie jest swiat dziecka to tam zobacz bo ja u siebie takowe widzialam,sliczny jest-ja mialam podobny
a podobaja mi sie te ubranko do chrztu krasnal-ale moj wtedy mial miesiac i za duzy by byl
zobacz w swiecie dziecka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry