reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a moja Karola walczy z przeziębieniem :( My z nią nie walczymy, bo prawie cały czas śpi :(

I taki to stresujący mieliśmy Dzień Mamy i dwumiesięcznicę urodzin.

Podałam jej witaminę C w kropelkach i wkropiłam do noska sól fizjologiczną. Jest trochę lepiej, chociaż chwilami jeszcze kicha :(

Dziewczyny ratunku!
mój Maciuś od kilku dni robi mi straszne histerie trwające od ok 17 do 21-22 i nie wiem co może być przyczyną, ma sucho jest nakarmiony, brzuch miękki, nic nie pomaga a dziecko drze się jak opętane, poza tymi kilkoma godzinami jest pogodny i grzeczny, może któraś z was domyśla się przyczyny albo sama walczy z takim problemem i znalazła jakiś sposób na to, proszę pomóżcie

fionka pisze:
Dziewczyny ratunku!
mój Maciuś od kilku dni robi mi straszne histerie trwające od ok 17 do 21-22 i nie wiem co może być przyczyną, ma sucho jest nakarmiony, brzuch miękki, nic nie pomaga a dziecko drze się jak opętane, poza tymi kilkoma godzinami jest pogodny i grzeczny, może któraś z was domyśla się przyczyny albo sama walczy z takim problemem i znalazła jakiś sposób na to, proszę pomóżcie

Ja bym mimo wszystko winę zrzuciła na kolki.
Tym bardziej, że krzyk pojawia się regularnie i poza tym okresem dzidziuś jej wesoły.
A podajesz mu jakies kropelki?

reklama
fionka pisze:
Dziewczyny ratunku!

mam to samo Fionka, tylko w godzinach 8-17-19 ;) nie wiem co mojej małej dolega, ale padam na pysk ;) w domu pobojowisko, ja chodzę głodna ;)

sprawdź może czy Maciuś nie ma za ciasnej pieluszki - ja swojej wczoraj założyłam większy rozmiar, na noc też, dziś również i odpukać Agata o dziwo usnęła przed 8 i śpi spokojnie - wcześniej rzucała się, pręzyła, płakała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry