reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mnie jutro kończy się macierzyński... Ale ten czas zleciał, szok. W poniedziałek idę do pediatry po opieke nad dzieckiem, bo przecież nie wrócę do szkoły na trzy tygodnie przed końcem roku ;) POtem wakacje, a we wrześniu... Ech, myślec mi sie o tym nie chce...

reklama
oj bidulo wyobrazam sobie jak bedzie ci ciezko zostawiac maluszka.

ja jak chodzilam teraz na zajecia (1,5-3 godz max) to wracalam tak steskniona ze szok, choc maly nie raz dal popallic tak ze chcialam uciec... :D

pytia pisze:
A mnie jutro kończy się macierzyński... Ale ten czas zleciał, szok.  W poniedziałek idę do pediatry po opieke nad dzieckiem, bo przecież nie wrócę do szkoły na trzy tygodnie przed końcem roku ;) POtem wakacje, a we wrześniu... Ech, myślec mi sie o tym nie chce...

a ja właśnie chciałam się Ciebie pytać co robisz  ;)
A do września daleko...dziś policzyłam, że jeszcze raz tyle będę z Pati ;D , a potem do pracy  :(

pytia ja też jak pomyśle o wrześniu to mi niedobrze - powaga Z tym że rozpoczynam staż i będe pracować cały etat. szczęście w tym że do pracy mam 30 sekund i na przerwach bęę mnogła widzieć małego :)

agawa1 pisze:
pytia ja też jak pomyśle o wrześniu to mi niedobrze - powaga Z tym że rozpoczynam staż i będe pracować cały etat. szczęście w tym że do pracy mam 30 sekund i na przerwach bęę mnogła widzieć małego :)

agawa, a który staż rozpoczynasz? Ja mam do dokończenia staż na mianowanie, zostało mi 4 miesiące. Ale żeby go skończyć wystarczy mi 1/2 etatu.

reklama
właśnie chciałam Ci agawa zadać to samo pytanie co Pytia.
Ja się pochwalę, że od września rozpoczynam staż na dyplomowanego. W dniu egzaminu na mianowanego wyszedł mi pozytywnie test ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry