K
KingaP
Gość
Co do stażu, to ja bardzo poważnie zastanawiam się, czy zaczynać. Nie wybobażam sobie czekać z następnym dzieckiem 3 lata...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magdalenaB pisze:szukam wsrod naszych postow adresu sklepu z takimi dziwnymi smoczkami, pamietacie?? byly tak smoczki w ksztalcie znaku batmana albo szerokiego usmiechu....
jesli ktoras z was pamieta adres lub chociaz wie w ktorym atku o tym pisalysmy to prosze o znak
zalezy mi bo chcialam mezulkowi pokazac te "cudenka"
agawa1 pisze:pytia dopiero rozpoczynam staż na mianowanego. NIesrtety w złym okresie zaczęłam pracować i nie uciekłam przed 2 letnim kiblowaniem - które z resztą wykorzystałam połowicznie na dzidziusia![]()
Ja nie wiem czy będę czekała. najwyżej sie przedłuży - staż oczywiście.KingaP pisze:Co do stażu, to ja bardzo poważnie zastanawiam się, czy zaczynać. Nie wybobażam sobie czekać z następnym dzieckiem 3 lata...
to dobrze ze nie jestem samaKingaP pisze:agawa! to tak samo jak ja![]()
bez przedłużania o ile sięnie mylę do 30 dni powyżej o ilość przedłużonychKingaP pisze:a jak długa może byc przerwa w stażu?
agawa1 pisze:bez przedłużania o ile sięnie mylę do 30 dni powyżej o ilość przedłużonychKingaP pisze:a jak długa może byc przerwa w stażu?