reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiula, zaglosowalam na ciebie :)

Dziewczyny, dzis mam mega dobry humor : :laugh: :laugh: :laugh: Bylismy z Olunia na badaniach w szpitalu i okazuje sie ze:
-nie ma wzmozonego napiecia miesniowego ! :laugh:
-widzi! :laugh: :laugh: :laugh:
-jest dobrze rozwinieta! :laugh:
-usg glowki ok!!! :laugh: :laugh: :laugh:

a wazy juz moja pannica 6kg100 gramow

takze walczymy tylko z lojotokowym zapaleniem skory ale mysle ze odpowiednia dieta mamusi pomoze :)
Hurra! :laugh:
Dziekuje pieknie wszystkim kolezankom i ciociom z BB za podtrzymywanie mnie na duchu :) :-* :-* :-*

reklama
ANIAM no wiodzisz po co sie martwic na zapas malutka zdorwo i dobrze sie rozwija bardzo ładnie
dzieki za głosik na pewno pomoże :)

Kasiula chyba nie musze Ci mowic na kogo oddalam z calym przekonaniem swoj glos ;)
Anian- super ze wszystko ok!
Jasiul tez sobie wklada paluchy tak gleboko ze ma odruch wymiotny, poza tym martwie sie bo ma straszne bole brzuszka i biegunke- a ja nie wiem po czym i jak mu pomoc.

FELUGA bardzo dziekuje jak zagłosuja wszystkie marcoweczki to wygramy z emi na bank bo slyszlaam ze jest nas najwiecej ;D

Aniam - to super wieści!!!!!!

Maks też wpycha sobie łapki do buzi - najczęściej obie piąstki jedocześnie więc nie jest w stanie wsadić ich zbyt głęboko ;) ;D

dziś przyłazi teściowa >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( - jednak >:( >:( >:(

oj KOGA współczuje
ja mam jechac ponoć w niedziele cos tak sobie moj maz zaplanowal ale ja sie nigdzie nie ruszam chocby miala byc klutnia bylam w tamtą sobote ilez mozna bez przesady

reklama
Koga: trzymaj się.

u nas paluchy też są ładowane do buzi, ale najlepsze są palce mamy lub taty.

a do mnie dziś @ przyjechała. i znów będę wspierać biznes tamponowo-podpaskowy. buuuuu a tak buło fajnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry