reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
hej laseczki ja w cafejce na chwile tylko jest oki u mnie mala super zniosla lot spala slicznie moze maggusia wam pisala bo sie z nia kontaktowalam siedze sama bo cala rodzinka w pracy caly dzien ale jest ok zajmuje sie domem a od listopada mam opiekowac sie dzieckiem kolezanki dodatkowy zarobek chociaz troche sie boje chy sobie poradze zobaczynypozdrwaiam was serdecznie a emi wychodzi pierwszy zabek dolna jedynka

cześć dziewczyny!
Witaj Koga!!! w końcu się odezwałaś ;) Witaj Monika_PK!!! Ale fajnie spotkać "stare" bywalczynie BB :)

Ja też się żadziej pojawiam, mam wstręt do komputera ;) W pracy ostatni tydzień siedziałam przy kompie po 8 godzin /poza godziną, gdy jechałam do domu nakarmić Agatkę/, po południu już nie miałam siły na czytanie BB.

Hej , hej Osinko!
Jak tam moja mała imienniczka Agatka ?(podejrzewam, że nie taka znowu mała i że większa od Maksa:-) )

Facet z TPSA znowu wczoraj nie przyszedł:wściekła/y:
Zdjęcia Maksa będą - solennie obiecuję - jak tylko przyjdzie - może dzisiaj, mam nadzieję - bo muszę wkleić je w domu.

Kasiula - dzielna jesteś kobietko!
Buziaki z rana dla wszystkich i miłego dnia.:-)

reklama
no kasiula witamy! i naprawde jestes dzielna! :tak:

osinko: :sick: szkoda ze masz dosc kompa, ale mam nadzieje ze nie wplynie to na pokazywanie nam czasem agatki?? :-)

Do góry