Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak jak zresztą wczoraj myślałam o Sylwii_532, ale do niej mam numer, napisałam więc i odpisała: że jeszcze jej z nami nie ma, mimo, że miała być pod koniec września, ale niestety jakieś problemy mają firmy, które dostarczają internet, ale już niedługo się u nas pojawi. Pisała też, że Kacper ma już 4 ząbole i że baaardzo ruchliwy
Mama Oli witaj!fajnie ze znow jestes z nami;-)to swietnie ze z dzidzia wszytsko wporzadkuciekawa jestem czy chlopczyka czy dziewczynke nosisz pod serduszkiem:-)
Catherinka dziekujemy za wiadomosc o Sylwi pozdrow ja od nas
Fajnie ze zaniedlugo bedzie miala necika napewno ma duzo do opowiadania
dzięki za ciepłe przyjęcie:-)
co do suwaczka to pracuje nad tym.. uff nie moge się polapać w tym nowym BB
Maksiu ma całkiem ładną buzkę, co jakiś czas coś wyskakuje ale jest duuużo lepiej i to własnie od wyjazdu, chyba zmiana klimatu mu posłużyła, mamy iśc 8 listopada na wizytę do alergologa na którą się zapisalismy w czerwcu chyba
siedzi już całkiem nieżle i uwielbia być stawiany na nóżki, ząbków narazie nie ma, strasznie się dużo śmieje i uwielbia gilgotki maggusia też strasznie jestem ciekawa jaka będzie płeć catherinka a ja Ci nie dawałam numeru komórki?? bo ja Twój mam
Mamaoli, nie Bo ja Ci kiedyś swój posłałam
Super, że z Maksiem lepiej
Ale się cieszę na myśl o Twoim maleństwie Jakby conajmniej to mnie dotyczyło Ja typuję dziewczynkę