reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
No nareszcie! A wlasnie mialam pisac czy ktos wie z z Mamaoli sie dzieje :tak: Witamy po dluuuugiej nieobecnosci :-) Jak Maksiu Mamooli ?

Witaj MamaOli!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też właśnie wczoraj zastanawiałam się co u Ciebie, tyle, że nie mamy do Ciebie żadnego kontaktu.

Widzę, że nastrój chyba nieco lepszy niż wcześniej - super!!! :)

No i czemu jeszcze nie wstawiłaś sobie trzeciego suwaczka - oczekującego? Czekamy na niego! :)

Buziaki ogromne!!!
przytul.gif

Tak jak zresztą wczoraj myślałam o Sylwii_532, ale do niej mam numer, napisałam więc i odpisała: że jeszcze jej z nami nie ma, mimo, że miała być pod koniec września, ale niestety jakieś problemy mają firmy, które dostarczają internet, ale już niedługo się u nas pojawi. Pisała też, że Kacper ma już 4 ząbole i że baaardzo ruchliwy :)

Mama Oli witaj!fajnie ze znow jestes z nami;-)to swietnie ze z dzidzia wszytsko wporzadku:happy:ciekawa jestem czy chlopczyka czy dziewczynke nosisz pod serduszkiem:confused::-)

Catherinka dziekujemy za wiadomosc o Sylwi pozdrow ja od nas:tak:
Fajnie ze zaniedlugo bedzie miala necika napewno ma duzo do opowiadania:happy:

mamooli super że znów jesteś :)
dołączam się do catherinki: mamooli A GDZIE DZIDZIOWY SUWACZEK???????

a właśnie benity to tu 100 lat nie było, czy ktoś ma jakieś wieści????

dzięki za ciepłe przyjęcie:-)
co do suwaczka to pracuje nad tym.. uff nie moge się polapać w tym nowym BB :no:

Maksiu ma całkiem ładną buzkę, co jakiś czas coś wyskakuje ale jest duuużo lepiej i to własnie od wyjazdu, chyba zmiana klimatu mu posłużyła, mamy iśc 8 listopada na wizytę do alergologa na którą się zapisalismy w czerwcu chyba
siedzi już całkiem nieżle i uwielbia być stawiany na nóżki, ząbków narazie nie ma, strasznie się dużo śmieje i uwielbia gilgotki
maggusia też strasznie jestem ciekawa jaka będzie płeć
catherinka a ja Ci nie dawałam numeru komórki?? bo ja Twój mam

Mamaoli, nie :) Bo ja Ci kiedyś swój posłałam :)
Super, że z Maksiem lepiej :)
Ale się cieszę na myśl o Twoim maleństwie :) Jakby conajmniej to mnie dotyczyło :) Ja typuję dziewczynkę :)

reklama
Do góry