reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Mama Oli gartulacje:-) :-) :-)
Bylam wczoraj na oladaniu zlobka. Nie zdazylam jeszcze wyjsc z sali dla dzieci a lzy juz mi same plynely. Wrazenie straszne, taki opuszczone powkladane w lezaczki i stojaczki dzieci, 2 panie na 9 dzieci. Wiadomo ze sie wszytskimi nie zajma i nie poswieca kazdemu zbyt wiele czasu, nakarmia i przewina ale u lulaniu, przytulaniu nie bedzie mowy, nie mowiac o zabawach, pokazywaniu co jest za okienkiem, jakis zabawach itp.
Patryk jest jeszcze za malutki na zlobek, w domu caly czas sie nim zajmujemy a tam bylby zostawiony sam sobie ( w lezaczku przed lusterkiem) Mysle nad niania a po tej wizycie w zlobku to najchetniej rzucilabym prace i zostala w domu. No ale moj maz sie raczej na to nie zgodzi, w ogle zly ze nie chce Patryka do zlobka oddac. Ale mi by chyba serce peklo jakbym miala go tam zostawiac na 8 h dziennie. jeszcze nie teraz, ok 2 latek to tak.

Kasia no to mnie zdołowałas ......bo ja myslalam wyslac patryka od wiosny do takiego złobka............ale pewnie tez sie rozgladne za jakas opiekunka;-) ;-)

mamooli i maksa i... suwaczek przepiękny :-):-):-) i kilka milimetrów SZCZĘŚCIA... :-)

Bardzo ciesze się, że Twój komputer sprawny i bedziemy mogły towarzyszyć Ci w oczekiwaniu. Mam nadzieję, ze nie zdradzisz nas i nie będziesz częściej bywac u mam, które oczekują dzieciątek w maju... :)

kati, niewesołe to co napisałaś i mam nadzieję, że Patryk nie będzie musiał siedzieć przed lustrem, a Ty jakoś przekonasz mężą

MamaOli- witaj i gratulacje!!!
Jutro przyjeżdża do mnie koleżanka, która jest w ciąży i termin ma na marzec, to tak jak my rok wcześniej. I jak sobie pomyslę, że rok temu byłam w ciąży i zastanawialiśmy się czy będzie dziewczynka, czy chłopczyk...ach, a tu już taka pannica po domu łazi- prawie 8 miesięcy skończone

będziesz częściej bywac u mam, które oczekują dzieciątek w maju... :)

kati, niewesołe to co napisałaś i mam nadzieję, że Patryk nie będzie musiał siedzieć przed lustrem, a Ty jakoś przekonasz mężą

Kinga P o zlobku nie ma mowy, jestem przeciwna i nikt mnie nie przekona zeby stam odac mojego ukochanego syneczka.Szukam niani, mam jeszcze ponad caly miesiac zanim tesciowa wyjedzie.

Dziewczyny a jak wasze nastroje ... na druga dzidzie. Bo mi widzac suwaczek Mamy Oli sie zachcialo:-)

no moje drogie! jak Wam się tak podoba mój suwaczek ciążowy to postarajcie się o własne:-D
a tak poważnie to ciesze się bardzo że jesteście ze mną
po przeczytaniu tych ostatnich postów jakoś mi się sama micha cieszy:-)
powoli rodzina sie dowiaduje i różni znajomi i reakcje są różne
czasem troche przykre jak ktoś powaznieje albo ma wyraz współczucia na twarzy
a ja chce się cieszyć i urodzić zdrowego bobasa skoro już Bóg tak chciał
no ale staram się już ludzmi nie przejmować, najważniejsze że moi najblizsi się cieszą , nie?

koga to zdjęcie to z Chorwacji, wkleiłam tez pare na wątku zdjeciowym

reklama
Ja chcialabym 3 lata roznicy miedzi dzieciaczkami i chcialabym aby "Nr 2 " urodzilo sie mniej wiecej w tym samym terminie, mamy wiec jeszcze poltora roku czasu, ale kto wie co los przyniesie :-)

Do góry