Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aniaM moja lekarka przyjmuje dopiero we wtorek....ale jak nie będzie poprawy to w poniedziałek idę do pierwszego lepszego lekarza, bo pupa naprawdę wygląda fatalnie![]()
. W dodatku uslyszalam ze on :" nie musi sprzatac bo po co i jak mi sie chce to prosze bardzo", jak poszlismy do sklepu bo pomyslalam ze wykorzystam sytuacje ze on sie mala zajmie a ja kupie sobie jakas bluzke bo jutro mamy gosci (a od 4 m-cy nic sobie nie kupilam ) to on nie wytrzymal nawet pol godziny w sklepie i koniec byl taki; on stwierdzil ze jak mala sie rozbeczy to on mi ja oddaje i wychodzi - jasne a ja mam sobie z nia radzic caly dzien- wiec juz mi sie odechcialo zakupow. Pierwszy raz od urodzenia Marysi mamy gosci a ja musze latac i wszystko sama robic , chyba go zabije , a wiem ze on jak chce to wszystko zrobi , ale czy ci faceci to juz musza wszystko w ostatecznosci robic albo jak sie im to wyrzyga. Zreszta to nie wszystko , ale nie bede wam truc.