Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anik tormentiol używam od wczoraj, jest jakby minimalnie lepiej, albo po prostu ja to sobie wmawiam bo tyłek wygląda fatalniemagdalena to napewno nie od pieluszek ,bo ja zawsze kupuję pampersy, chusteczki tylko bambino, płyn do kompieli tylko nivea baby, oliwka tylko ziajka.....pieluchy zmieniam co ok 2-3 h...tylko w nocy jest 10h przerwy,bo jagoda dostaje histeri jak tylko próbuję zdjąć pieluchę z tym,że ona ma tak niemalże od urodzenia...
, mój ma do dzisiaj z nimi problem, a dokładniej jak podam mu coś zakazanego, to kupa po prostu powoduje mega zaczerwienienie i automatyczne podrażnienie pupy. Termentiol ja dzisiaj też musiałam zastosować i też używam pampersów:-).
a ja myślałam że po pierwszych miesiącach to będzie z górki ;-);-);-) durnotka ze mnie :-) Jak Miłek pójdzie spać staram coś przygotować na studia... Bardzo się boję o moją pracę icencjacką i całe studia coś kiepsko mi to wszystko idzie 
Za nic nie mogę się zorganizować

Uściski ode mnie wirtualne
i co sie nie odzywa
idz lepiej do lekarza, nie ma co czekac skoro zauwazylas ze niewiele pomaga ;-)