Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
koga ale podroz......................ehhhhhhh u mnie meksyk odpada wszelakiego rodzaju robaczki przyprawiaja mnie o dreszcze.........a z ciebie twarda babka.............jaszczury brrrrrrrrr monika wierszyk fajowy ;D,mam ten sam problem co slimaczek................... :
u mnie też tak było, jak tylko zaszłam w ciążę, to moment i wielki problem, męczyłam się strasznie
teraz jem dużo jabłek, piję wodę mineralną i jest ok, nieraz aż za bardzo ok
Wczoraj kupilismy troche nowych mebli - miedzy innymi sofe, fotel, lampy itd. I teraz cala rodzina meza nas odwiedza zeby to zobaczyc- juz jestem po 2 partiach gosciach a jeszcze przed 3 i 4! W ogole ciotka Andrasa mnie zabila- powiedziala ze chyba juz jestem nawet w 3 miesiacu ciazy, a jak jej powiedzialam ze na poczatku 5 to nie chciala wierzyc...hm....
Sylwio ja tez mam z tym problemy- tak srednio wychodzi mi raz na 2, 3 dni i to mnie strasznie meczy,i nawet owoce i duzo blonnika niepomagaja.