reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
...a mi dzis sniło sie ze miałam trzyletnia córeczke :):):)i miała na imie ..UWAGA!!!!!!....Dakota...:):):):)....ponoc sny snia sie na opak...wiec mozliwe ze bedzie to chłopak:)

reklama
Meza zastrzele doslownie-pisze ze wraca chyba juz w srode(u nas bylby w sobote)ja HAPPY a za 10 min z pytaniem co ma robic bo nie wie.................gorzej niz baba ::),zastanawia sie tylko dlatego bo chodzi o nic innego jak o pieniadze.............znajac zycie jeszcze ze 100 razy6 zdanie zmieni,nawet sie nie nastawiam juz,bo potem tylko bede sie wnerwiac

znacie jakieś stronki z fajniusimi zdjęciami dzieciaczków
wiecie w jakiś śmiesznych ubrankach
ale nie takie amatorskie domowe tylko takie ładne artystyczne???

A my od dwóch dni w nowym domku ;D ;D ;D Wreszcie u siebie i nareszcie sami. Jeden tylko minus - jak na razie nie mamy dostępu do internetu i nie zanosi się, żeby w najbliższym czasie miało się to zmienić... >:( A brakuje mi forum, bo siedzę teraz na L-4 i się nudzę...

pytia cos kosztem drugiego ;) ale masz fajnie.............ehhhhhhhhhhhhhhhh zazdroszcze,zazdroszcze,wiem ze nudno bez netu(bynajmniej mi by bylo potwornie-bo ja jestem uzalezniona)-ale zrezygnowalabym majac meza przy sobie,dzidzie w brzuszku i swoj wlasny kat

reklama
Dziś mój Rafał podreptał do roboty po urlopie, a ja siedze przy kompie parę ładnych godzin i ciągle mam wrażenie, że czegoś nie przeczytałam....... Jestem strasznie w tyle..........

Odebrałam moje wyniki tarczycowe i okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. Byłam u ginki, powiedział, że spodziewała się innego wyniku i wysłała do endokrynologa ;(

Czy może wiecie jakie mogą być skutki niedoczynności dla Maleństwa???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry