reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

iwka: no ja wlasnie tak ostatnio pomylslam o tobie, ze cie brakuje w naszej akcji. ale mam nadzieje ze na anstepny rok to sie dolaczysz ;-)

reklama
Dziewczyny, pokierujcie mnie, jak mam umieścić suwaczek wieku dziecka ze zdjęciem ze strony tik-taka, bo za nic nie mogę tego rozgryźć, a chciałabyś sie pochwalić moim Staszkiem.

Też z chęcią się dowiem jak to zrobić bo ta ich strona denerwuje mnie - kiedyś zrobiłam a teraz jakoś nie mogę

Ja wczoraj zamowialam karteczki bo jak chcialam taka ilosc kupic to niestety nie bylo :eek: a pani byla taka zdziwiona jak jej powiedzialam jaka ilosc potrzebuje :-D :-D
ja chyba zaczne wysylac kartaczki za granice dzieciaczka juz teraz zeby wszystkie doszly , bo skoro piszecie ze czasami ida tak dlugo :confused: :confused:

Selinka mi wczoraj zrobila numer :eek: ....... zrobila kupke do wanienki , szybko ja wyciagnelam i bylo ok tylko pozniej mialam niezle sprzatanie :szok: :szok: i wietrzenie lazienki :-D

Dziewczyny, pokierujcie mnie, jak mam umieścić suwaczek wieku dziecka ze zdjęciem ze strony tik-taka, bo za nic nie mogę tego rozgryźć, a chciałabyś sie pochwalić moim Staszkiem.

na tik-taku narazie zrezygnowali z tej uslugi, jaka reorganizacja systemu czy cos trzeba poczekac. na innych stronach tez mozna dokleic zdjecie jesli chcesz ;-)

Asia, u mnie to samo! zamówiłam od razu wszystkie kartki, babeczka rybkę strzeliła :-) i mi obniżyła trochę cenę (po kartki dla mnie musiała jechać do hurtowni) :-D

Widze ze watek glowny opanowaly karteczki, ja sie przyznam bez bicia, jeszcze nie kupilam karteczek, bo bylam uziemiona przez kilka ostatnich dni, ale jutro ide kupic i wypisze i zaraz bede wysylac, Pytiu Kochana juz dzis wiem ze moja karteczka dla Jasia sie spozni, ale na pewno dojdzie, obiecuje.
Buziaczki

A ja juz po usg. Z dzidzia ok, jest jedna , podejzewali rozne rzeczy miedzy innymi blizniaki. Dzis mi pobrali krew na test potrojny ten na zespol downa i inne choroby.

Wracaja do domu na parkingu jakas czarna franca wjechala mi w samochod. Na sczescie nic sie nie stalo, stulukla tylko lampe i wgiontla troszke blache, nerwow sie najdalam ze hej. No i auta szkoda, cale szczescie ze dzis pojechalam starym samochodem.
Teraz trzeba bedzie sie uzerac z ubezpieczeniem, naprawiac. Ech szkoda slow, nie chce sie wiecej denerwowac.

Calusy

reklama
Pytiu nasza karteczka tez bedzie spozniona ale dojdzie na pewno :happy:

Bardzo sie Ciesze Kati ze z dzidzia wszystko ok :-) i dobrze ze nic sie nie stalo przy nieszczesnej kolizji

Do góry