• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianeczka od Mężusia. Wczoraj wyjechał i nie będzie go pewnie do piatku, więc w Walentynki sama z Mateosiem. A tu jak przyszłam z pracy dzwonek do drzwi, a za nimi kurier (kobieta:-D ) z kwiatami dla mnie. Moje ukochane żółte tulipany -9 sztuk. Kochany jest:tak: Szkoda że nie ma go dziś w domku:-(

Mój małż też poza domem, ale on cały tydzień pracuje poza Wrocławiem, więc to nic nowego.
Kiedy zapytałam go w niedzielę o walentynki to stwierdził, że nie obchodzi takich świąt...
A tu dziś niespodzianka... przysłał mi walentynkę - prześliczną i z cudownym wierszem...

Ja juz wczoraj wieczorem dostalam perfumy, czekoladki i roze. Z zapachem moj maz trafil w 10tke. Sliczny.

Dzis u mnie sniezyca,ma tez padac zamarzajacy deszcz. Nie pojechalam do pracy, pozamykali szkoly, urzedy, drogi. I radza ze jak ktos sie ma zamiar gdzies wybrac samochodem to zeby zabral wode i jedzenie.
Mogloby jeszcze choc raz zasypac w tym roku:-) Zawsze to extra dzien wolny. hehe i do tego platny:-) Nawet moja ginekolog przelozyla dzisiesza wizyte. Bylam wczoraj, posluchalam serduszka dzidziusia. No i kurka juz przytylam kilogram. Traz to sie musze bardzo pilnowac bo po Patryniu wciaz mam +8

reklama
A ja mam kłopot. Czy któraś z Was miała zwracające dziecię:confused: :confused: :confused: Moja "zaszalała" dziś w nocy i nad ranem po mleczku:wściekła/y: Dziś cały dzień miała dietę (podczas kąpieli już widać było, że ma mniejszy brzuszek:zawstydzona/y: ) i zjadła 3/4 bułki, 4 chrupki kukurydziane i pół banana. I nie wiem czy jutro ją dalej trzymać na diecie:confused: Czy mogę jej podać mleczko, co na obiadek. POMOCY:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry