reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Fajnie, ze skrzynki dzisiaj wyjęłam 10 karteczek dla Bartusia :-D
Ja uważam,że ten pomysł z karteczkami jest rewelacyjny, będą miały nasze dziaciaczki pamiątkę. Już nie mogę się doczekać jak pokażę Mateuszkowi pierwsze urodzinowe karteczki:-)

Emcia udanego wyjazdu, baw się dobrze;-)

emcia: samych cudownych chwil na tym romantycznym wypadzie!!!

azik: fajnie ze ta akcja sprawia tyle radosci!! :tak: i o to wlasnie chodzilo! ;-)

u nas tez wypypka na czole i skroniach... podejrzewam ze po zoltym serze i cytrusach, ale jak narazie to nie moge jej wyleczyc :-(

Dziewczyny, a gdyby to była skaza białkowa to da się pozbyć wysypki?
Jeśli tak to w jaki sposób?
Bo gdybym miała odstawić białko całkowicie to nie wiem co miałabym dawać Stachowi?
No i chyba cycka trzeba by też było zakończyć.
Jak myślicie?

mysle ze najlepiej byloby odstawic wszystko co mleczne lub jajeczne. buleczki, ciasdteczka, jogurty itp. z karmieniem hmmm, no cos pytanie czy zdecydujedsz sie na diete eliminacyjna czy przejscie na mleko ha (dla alergikow) ale z taka rewolucja dieteczyczna to chyba lepiej isc do lekarza. ale pewnie dziewczyny malych alergikow tez posluza rada :tak:

mleko ha jest dla dzieci zagrozonych alergia a jak jest juz alergia na mleko to trzeba podac mieszanke mlekozastepcza czyli nutramigen lub bebilon pepti

reklama
Posłusznie melduję, że wróciłam cała i zdrowa :-)
Było suuuupeeeeeerrrrrr!!! Pozjeżdżałam za wszystkie czasy :tak:
Daria z Grzegorzem skusili sie kilka razy na snowboard, ale mnie to jakoś nie pociąga.
Wybaczcie, ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, więc czasem nie będę w temacie.

Do góry