Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kingus duzo zdrowka dla karoli......moj bak tez nieznosi mierzenia temp.,a goraczka rzeczywiscie wysoka.....hmmmmmmmm moze termometr do bani?jaki macie elektr.czy rteciowy?bo z tymi pierwszymi to roznie jest
Dzisiejsza noc nieco spokojniejsza, chociaż koło 4;30 dałam Karolce czopa... Spałysmy do 10:35, Karola chyba wypoczęta. Bardzo ucieszyłam się, jak zobaczyłam, że wysypka z buźki znikneła... Niestety tylko na chwilę. Jak w domu zaczęło się grzać, znowu wylazło :sick:
Gorączki już chyba dzis nie ma. Nie mierzyłam termometrem, tylko sprawdzam czółko. A termometr mamy i taki i taki. Teraz mierzę rtenciowym, bo to 41 pokazał mi elektroniczny
dzięki za wszystkie dobre słowa. Chwilami wymiękam patrząc na Karolę jak się bidula męczy. A z drugiej strony, to widze, że jest silną dziewczynką i nie daje się chorobie :-)
koga, cieszę się, że na coś się przydaję w Poznaniu
sylwia, co z tymi gośćmi??????????? Pisz tu szybko!!!
oj laseczki strachu sie najadlam co nie miara
zmuszona bylam otworzyc okno i gadac z nimi bo by nie odeszli-walili w drzwi dzwonili ciagle dzwonkiem kacper obudzony
siedzialam cicho z 10 min.ale zdecydowalam ze otworze to okno i pogadam-oczywiscie na pietrze bo tak to za chiny-okazalo sie ze polacy-podpici ostro i szukali jakiegos goscia-i nie chcieli w ogole sluchac ze taki pan tutaj nie mieszka.ale poszli w koncu.
balam sie jak cholera
dziekuje za troske nawet nie wiedzialam ze sie tak martwicie