Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mogę go brać jak jeszcze karmię piersią??
Kiedys mnie i meza zabraknie i ona wtedy bylaby sama jak palec na swiecie. Wiem, ze sa kuzyni czy reszta rodziny, no ale to nie to samo co siostra czy brat. Pozatym mysle, ze podejscie ze bede miala jedno i dziecko i bedzie moim oczkiem w glowie ma dwie strony. Z jednej owszem dziecko ma cala energie i uwage mamy, z drugiej taka uwaga moze latwo zmienic sie w nadopiekunczosc i kontrolowanie kazdego aspektu zycia dziecka. Dzieci szybciutko dorasna i wyfruna spod naszych skrzydel. Zostawia po sobie pusty pokoj i bol w mamusinym sercu a wtedy bedziemy na pewno zalowaly, ze jak byl czas nie mialysmy jeszcze chocby jednego...