• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ideologię dorabia każdy i ten z dziećmi i ten z 5 i ten z 1 i ten co nie ma

dla nich jesteśmy głupie

dla nas oni są lekko dziwni

wydaje mi się ze to podobnie jak z naszą poprzednią dyskusją

a ze mówią - dziennikarze podłapali temat i piszą o wszystkim

pamiętacie opis porodu i macierzyństwa tej z ONA? też był dość inny

dla mnie jest dość szokujące ich patrzenie na życie i dzieci, dla nich jest dziwny zachwyt nad kupką, brudna buzią, brzuszkiem i inne nasze rozczulania i troski,dla nich to jest głupie

Witam
ale stęskniłam sie za Wami
- miesiąc czasu czekałam na założenie nata - prędkość działania powalająca

na początku GRATULACJE I WIELKA BUŹKA DLA ASIOCZKA

Wszystkim ciężarówką zdrówka i dobrego samopoczucia szczególnie w te duszne dni

Ja nadal w dwupaku z czego jestem bardzo zadowolona :-) ostatnio miałam mega bóle głowy ale przeszło i jak narazie wszystko jest ok - za tydzień idziemy do lekarza - ciekawe ile mała przybrała bo mamusia troszkę..... :zawstydzona/y::sorry2:

jak miałabym być jeszcze raz w ciąży to wybrałabym opcje zimowa - letnia powala mnie na łopatki - ciepło, duchota w zestawieniu z łóżkiem dobijają mnie

Kuba juz nakręcony czeka na siostrę - gada z nią na całego :tak: opowiada jak to tatuś szykuje im pokoik i ze ma dla niej nowe ubranka i kremik :-D - podejrzewam, ze rzeczywistość nie będzie taka różowa ale jestem dobrej myśli

kurcze, nie wiem co zrobić, za 3 tygodnie moja bardzo bliska kuzynka, której nie widziałam 15 lat( mieszka w Stanach) będzie "przelotem" na lotnisku Heathrow - spędzi tam 6 godzin... no i ona namawia mnie na przyjazd.... przylatuje o 8 rano, a wylatuje 1:30 dalej...

w sumie z centrum High Wycombe są autobusy na same lotnisko, jedzie się 1 godzinę... ale... boję się, bo nigdy nie byłam na lotnisku, i to tak wielkim i nie wiem czy znajdę tę moją Beatkę i jej rodzinę :cool2:
...no i czy poradzę sobie z Agatką, podejrzewam, że byłoby to dla niej niesamowite przeżycie.... ona lubi samoloty

jechać???? (Krzysiek mówi, żebym dała sobie spokój, bo strach o Agaciora)

reklama
jadę, jadę już ta moja kuzynka tyle mi przysłała danych, numerów, że powinnam trafić... nawet wiem, na którym terminalu będzie... napaliła się na to spotkanie jak nie wiem:-) ja zresztą też!!! tyle czasu jej nie widziałam!!!

no i samoloty i Agata.... ahhhhhh:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry