Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no tak jest najczesciej wiec ja nie wierze tak do konca w te prognozy, zreszta jak samo slowo mowi ato tylko podejrzenie a nie pewnosc.
ale.... wg dzisiejszego usg CHLOPIEC!! tatus super zadowolony, chociaz powiedzial ze juz na dziewczynke sie nastawil (bo w listopadzie miala byc dziewuszka) wiec narazie prosze dopisac mi chopczyka qurcze jak ja mu dam na imie?? a miala byc Hania...
oj no to kłopocik ale na pewno wymyślicie jakis śliczne imionko
ja jestem strasznie ciekawa czy prognozy lekarskie sie sprawdza
szczerze mowiac chcialabym bo juz jakos zaczelam sie przywyczajac do mysli o córci
...........ach dziecko to dziecko poczekamy zobaczymy
Fajnie, że wypuścili Kingę!
Mam nadzieję, że maluch Kaśki jeszcze poczeka - teraz liczy się każdy dzień.
Idę do kina - na "Monachium", podobno ciekawy tylko trwa 3 godziny- mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać bez kibelka ;D
A wieczorem do okulisty - pogadamy o porodzie...
ja tez nie moglabym wysiedziec tyle, na uczelni 1,5 godz. nie dawalam rady wysiedziec na szczescie teraz mamy przerwe na 5 tyg.bo juz po sesji no i praktyki od 13 lutego. wiec mam czas na odpoczynek i moze porod...
Kostki opuchnięte od tygodnia, ręce też nie wyglądają lepiej. Dziś byłam u lekarza, tętno dzidziusia nieco za wysokie 170/min, więc zrobiono mi KTG i niby wszystko ok, choc trochę się martwię, czy chociaż z moim Słoneczkiem wszystko w porządku? Pozdrawiam - M.