Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MagdalenaB,nie martw sie,ja tez jestem przekonana ze urodze przed terminem i juz mam zapakowane wszystko co mi bedzie potrzebne do szpitala.A co do plci,juz sie zaczynam bac,bo do tej pory nasz lekarz tez twierdzil ze na 100 procent bedzie dziewczyna,ale jak widze co sie dzieje to juz sama nie wiem.13 lutego ide na USG i wcale sie nie zdziwie jak sie okarze ze tez nam urosl siusiak...magdalenaB pisze:no kasiulka tylko ja juz sie obawiam o to przeczucie bo sprawdzilo sie co do plci malenstwa ale mecz mnie druga kwestia: chodzi za mna wrazenie ze urodze wczesniej niz mi sie zdaje tzn. na pewno przez 16 marcai jak to traktowac?? wierzyc czy nie??
w tym tygodniu (tak na wszelki wypadek) koncze z wyprawka![]()
z tego co wiem jak jest wielowodzie to jest duże zagrożenie że dziecko przy porodzie owinie się pępowiną. Dlatego może mieć wskazanie do cc. Na płucka to powinni w tej sytuacji dać zaszczyki na przyspieszenie rozwoju - nie wiem jak sie nazywają wioem że na c.osinka pisze:Kasia leży w Sosnowcu w Szpitalu Nr 2.
Lekarze mówią, że Kasia ma wielowodzie (czym to grozi?), Fasolek waży 3,300g, ma jeszcze bardzo słabe płucka, więc poród najwcześniej za 2 tygodnie. Kasia cały czas dostaje fenoterol i isoptin, bidulka leży sama na sali i się koszmarnie nudzi!
W weekend postaram się Ją odwiedzić.
Podejrzewam, że Kasia sama ze szpitala już nie wyjdzie, raczej rozdwojona.
Nie wiem co u Kingi, chyba odpoczywa i nie ma nawet siły na smsa z Azik nie mam kontaktu.
No własnie... a co z agao?? od dwóch - trzech dni jej nie ma na BB!