reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Catherinka uordziłam w 37 tygodniu, termin przypadał na 30 marzec. Dziekuję za poprawkę. Pozdrawiam wszyskie mamusie, te nierozdwojone również ;)

Hmmm, chyba nie... Bo wspominała, że da znać :-)
A na razie nie chcę jej niepokoić. Dziś miała się dowiedzieć, co dalej.

Zrobione! :-)

Podpisano: nierozdwojona, umierająca z niecierpliwości... ;) ;D
Już zaczynam mieć codziennie mega głupawkę z tego zniecierpliwienia ;D

jak ja za wami tesknie...............
niby mam czas a niby nie.........nawet nie wiem kiedy mija dzien a przy malym az tyle roboty nie mam
teraz pisze na stojaco-jak zreszta wszystko robie na stojaco albo na lezaco
nawet na dupe usiasc nie moge a jak za dlugo stoje to tez bol nie do zniesienioa
polozna mowi ze w pt jak mi sciagnie szwy to poczuje ulge
cholera to naciecie

41 tydzień....cholernie boląca miednica i stawy biodrowe, mega niewyspanie...niech maleństwo już wychodzi...wiem, marudna już się robię,ale co ja na to poradzę,że już nie mogę się doczekać...

maga! rozumiem w 100%! - mysle tez ze na 100% bedziesz pierwsza z naszej końcówki no i może po tobie ruszy się jakoś lawinowo .... ::)
co do bioder - w pełni poznałam znaczenie słowa : "kolebac się" ;D

reklama
Do góry