reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kinga zapisałam się do majówek oczywiście ale Was w żadnym wypadku nie zamierzam opuścić
:-)

Kati a moze postarajcie się o drugie dzieciątko
bedziesz mogła być w domu z Patrykiem ;-)
i problem z głowy

wiem, wiem...

reklama
Kati a moze postarajcie się o drugie dzieciątko
bedziesz mogła być w domu z Patrykiem ;-)
i problem z głowy

wiem, wiem...

A wiesz ze juz i o tym myslalam;-)
Z drugiej strony za 1,5 roku czeka as kolejna przeprowadzka ( juz sama nie wiem 6 czy 7 w ciagu 5 lat) tym razem nawet nie wiemy dokad ,to jest zwiazane z praca mojego meza, che robic specjalizacje i nie wiadomo gdzie uda mu sie dostac i czy w ogle. Jedna wielka niewiadoma , no nie do konca bo wiadomo ze za 1,5 roku sie przeprowadzamy:-)

Jeszcze raz gratulacje.
Tereska takze dla Twojej siostry (hihi masz dla kogo zbierac rzeczy po Patrysiu).

tereskaa to i ode mnie gratulacje dla siostry
a to jej pierwsze dziecko?

moja koleżanka ma termin na 4 marca (dokladnie na dzień w którym urodzil sie Maksiu) ma juz 3letnią córeczkę no i udalo im sie tak jak chcieli, bo chcieli żeby rozwiazanie bylo na marzec, no i mialam jej ciuszki pożyczać....

Tereska takze dla Twojej siostry (hihi masz dla kogo zbierac rzeczy po Patrysiu).
Akurat fajnie sie zlozyło:-) :-) :):)..........jeszcze dodatkowo gdyby to był chłopczyk to by było super -moja siostra ma 2 dziewczynki
dziekuje za gratulacje w imieniu siostry:)
mamooli na pocieszenie ci napisze ze nie tylko ciebie mecza mdlosci ............moja siostra w dwoch poprzednich ciazach nie wiedziala co to takiego .............a teraz masakra

buuuuuuuuuuuuuu!

padam na twarz ze zmęczenia , niewyspania i przepracowania
mam dosyć!!!!
na dodatek jeszcze nie zaczęliśmy budowy a już się z mężem kłócimy - o to kto ma co załatwiać i w ogóle.

pytia - jak Wy to przetrwaliście??????!!!!!

Dowiedziałam się że broszura, którą należało odesłać wraz z kodami była wysyłana do losowo wybranych osób i obecnie nie jest prowadzona żadna promocja .... przynajmniej w Polsce...:baffled: :-(- takie informacje uzyskałam z Instytutu Pampers

reklama
jeszcze przed zimą chcemy wylać fundamenty!
ale cały czas szukamy ekipy - i nie mamy pojęcia czy ceny które padają są ok. czy nie???????????????
dzięki za życzenia cierpliwości - baaaaaaardzo się przydadzą! już teraz to widzę.
mamooli - szczęściaro masz już to za sobą.

a swoją drogą nie tyle chcemy się budować co jesteśmy zmuszeni - bo jak mam płcić teściom czynsz 1.000 zł za mieszkanie, które z własnych pieniędzy wyremontowałam - to wolę spłacać kredyt i nie mieć z nimi już nic wspólnego! (zwłaszcza, że od moich rodziców dostaliśmy działkę w prezencie ślubnym).

Do góry