reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
no wstawiłam zdjęcia w końcu, bo żaba strasznie sięwieszała.
a zaraz ogłuchnę do końca, bo Piotrek meczy strasznie pociąg ze zwiwerzątkami:baffled:

Jakiś mam dzisiaj humor pod psem :( Dwa dni byłam na studiach (wracałam wieczorem, jak Jaś już spał). Jestem zmęczona, niewyspana. I cały czas mi się wydaje, że wszyscy dookoła umieją lepiej zająć się Jasiem niż ja :( Buuuuuuu

Pytia- hej Ty jesteś mamusią Jasia i ty wiesz co dla niego najlepsze!!!!!!!!! i najlepiej umiesz się nim zająć:-) :-) :-) :-) uprasza się koleżankę o niewygadywanie głupstw!

Jakiś mam dzisiaj humor pod psem :( Dwa dni byłam na studiach (wracałam wieczorem, jak Jaś już spał). Jestem zmęczona, niewyspana. I cały czas mi się wydaje, że wszyscy dookoła umieją lepiej zająć się Jasiem niż ja :( Buuuuuuu

Pytie - zmęczenie daje Ci popalić, paiętam jak u mnie było, a jeszcze teściowa coś mówiła że Bartek czy Piotrek to i to...
szlag mnie trafiał...

Ale To TY JESTES Mamą i za Toba Jasiek tęskni jak diabli...

a niech Ci wszyscy dookoła spróbują być dobrą mamą, żoną, pracownicą i studentką równocześnie... facetowi to żadnemu się nie uda (nawet przy zamianie ról na tate i męża) :)

Witam wszystkich po długiej, nie zaplanowanej przerwie - awaria komputera, a raczej jego destrukcja.
Międzyczasie złośliwa stara sąsiadka doniosła na mnie na policję, bo ząbkujący maluszek płakał przez 30 minut. Kiedy dzieciątko zasnęło na moich rękach po Ibumie, zobaczyłam z zaskoczeniem gości.
Szok, poczułam się jak jakiś intruz.

Pozbyliśmy się też uciążliwej, ale skutecznej poduszki Frejki. Teraz Łukaszek nadrabia obroty i kręcenie, a czasami nawet udaje mu się podciągać po upatrzoną rzecz. Jego pierwsze słowo to BABA.

reklama
Marlenka, no co za bezczelna baba z tej sąsiadki! I policja zajmuje się takimi bzdurami, nie mają co robić czy co? A tak swoją drogą, gdzie ty mieszkasz?

Do góry