reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

iwka31 dzięki:-)

tereskaa ładne imiona ale i Natalię i Julię mam już w bliskiej rodzinie i nie chcialabym sie powtarzać

dziewczynki czekam na propozycje:-D
napiszcie jakie imiona dla dziewczynki Wam się podobają
może znajde jakąś podpowiedź

choć i tak pewnie chłopczyka noszę pod serduszkiem;-)

reklama
Moja Iga ma 7 miesięcy 3 tygodnie i trzy dni. Jest z niej taki wiercioch że czasami opadamy z sił. W nocy to chodzi na śpiąco po całym łóżku. Ciekawa jestem czy inne dzieci też tak się kręcą w nocy???

mamooli ja też stawiam na chłopczyka ;)
ja imion nie proponuję bo mi się podobają dziwne (jak mówi moja połówka) imiona.... No nasz synek ma na imię Miłosz :)
I taka historyjka związana z Miłkowym imieniem :) Jakoś tak zaraz po urodzeniu poszliśmy do lekarza i Pani w rejestracji się nas pyta: Jak się dziecko nazywa? Dominik mówi że Miłosz, a Pani: A na imię ????
ale potem się uśmialiśmy.... ale Pani miała dziwną minę :)

Jak rejestowaliśmy imię to myśleliśmy, że Panie się trochę zdziwią a tu nic :) bo obok nas siedział facecik i rejesteował synka LEONA a zaraz po nim wszedł facecik i rejestrował córeczkę LILKĘ (LILIANĘ) :tak::tak::tak::tak::tak:

kaśka Martyna jest w rodzinie, Olga za bardzo myliłaby się z Olą a Iga też mi się podoba ale za krótkie do naszego nazwiska

anian Weronika jakos nie bardzo mi leży, juz bardziej Patrycja:-)

iwka31 ani Lidia Ani Nadia ewentualnie Laura ;-)

Mamooli - u nas miała być Agnieszka / Alicja, ale jak następna będzie dziewczyna to być może nazwiemy ją Zośka po prostu - jakoś ostatnimi czasy urzeka mnie to imię...

reklama
a mi sie juz dawno te imiona ubzduraly .....mimo ze u mojego brata jest juz natalka to i tak ......gdyby kiedys:-) pojawila sie mala ptysia:-) ........to jej dam tak wlasnie na imie;-) ;-)
mamooili ...............laura.................sliczniutkie imie;-) :-)

Do góry